2789
عنوان

اگه بمیریم..

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 35 پست

اون رازا فقط واسه خودمون مهمه واسه بقیه اونقدری که ما فکر میکنیم مهم نیستن ، بنظرم راز یجور توهم ذهنی خود بزرگ بینیه ، تو کهکشان راه شیری که زمین داخلش به زور پیدا میشه راز ما به چه درد کائنات میخوره اخه ، بنظرم چرتو پرتیه که خودمون واسه خودمون بولد کردیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

و منی که این چند روزه هزار بار مرگو جلو چشمام دیدم به وضوح و تمام این سوالات و خیلی جیزای دیگه تو سر ...

خدا نکنه بمیری . فعلا زوده 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

ما چهارتا عنصریم که بود و نبودش فرقی نمیکنه

چیزی که مهمه راز های توی دلمون 

احساساتمون ، اشکمون ، غممون ، شادیمون 

با نبود ما چیزی که دیگه  نیست حسیه که موقع طلوع بهمون دست میده

یا نشاطی که موقع صبح داریم

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
ما چهارتا عنصریم که بود و نبودش فر نمیکنه چیزی که مهمه راز های توی دلمون  احساساتمون ، اشکم ...

چقدر قشنگ گفتی 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
چقدر قشنگ گفتی 

مرسی عزیزم😃🤦‍♂️

واقعا ، مگه این دنبا چیزی جز احساسات من و توعه؟

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

میدونی کجاش تلخه، اینکه بود و نبودت هیچ تاثیری نداره و جز شاید اوناییکه دوستت دارن کسی اهمیتی نمیده و دنیا به روال خودش ادامه میده. تازه بعد چند سال که اونایی که دوستت داشتن هم مردن دیگه انگار اصلا تو نبودی.

اسی میگم تو کسی به اسم امیر میشناسی

امیرا ک ماشالا نصف جمعیت ایرانو گرفتن 😅 ولی از نزدیکان ن عزیزم نمیشناسم

خدا نکنه بمیری . فعلا زوده 

فدات .ولی فشار عصبی به شدت روم اومده حمله های پانیک شدید جوری که جند رور نمیتونستم از جام بلند شم .همین الانم تمام بدنم از داخل میلرزه .امیدوارم یه بار دیگه اکی شم 

امیرا ک ماشالا نصف جمعیت ایرانو گرفتن 😅 ولی از نزدیکان ن عزیزم نمیشناسم

دقیقا راس میگی😂😂😂

منظورم تو مجازیه

نمیخواستم نشونی دقیق بدم تنها چیزی که به ذهنم رسید همین امیر بود🥲😂