2777
2789
عنوان

کیا خیلی کمبود محبت از شوهر دارن ..💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 112 پست
حس میکنم میتونی زندگیتو درست کنی  فقط یک هفته تمرین کن باشه؟؟

باشه عزیزم ولی این مرده یه نری خریه ک نگو از فردا باهاش حرف می زنم پدرسگ روانی 

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
ای وای من از خودم میگذرم ولی اصلا اجازه نمیدم پیش بچه ها داد بزنه چون رو اونا تاثیر بد میزاره  ...

والاا روانیه من دهن به دهنش نمی‌زارم اصلأ ببینم حالش بده میخوادشروع کنه پامیسم میرم حموم که ردکنه ولی بازهم همونه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادش بخیر توجونی هاپون با دختر دایی یا خاله بغل هم میخوابیدیم

اره کاش اونروزا بیاد ن شوهری بود ن خانواده شوهر ن کار خونه ازاده ازاد 

والاا روانیه من دهن به دهنش نمی‌زارم اصلأ ببینم حالش بده میخوادشروع کنه پامیسم میرم حموم که ردکنه ول ...

ای بابا خدا صبرت بده وضع تو از من بدتره 🤦‍♀️🤦‍♀️👎👎👎👎😖😖😖😖

وای چقد عالی عزیزم من درکش میکتم ولی چون باردارم هنوز کوچیکه بدنیا نیومده خیلی حساس شدم بخاطر باردار ...

خب همون چیپسو پفک یعنی دوست دارم یعنی ب فکرتم 

شما با زبون نرم بهش بگو ان شاءالله ک از این ب بعد کلامی هم میگه

حس میکنم میتونی زندگیتو درست کنی  فقط یک هفته تمرین کن باشه؟؟

لطفا لطفا از فردا که بلند شدی فکر کن روز اول عروسیت اصلا رفتار شوهرتو در نظر نگیر 

از سرکار اومد برو جلوی در سلام  و بغل روبوسی 

فضای خونه رو جوری کن که اگه عادت به خواب ظهر داره باهم بخوابید 

تو شروع کننده محبت باش شروع کننده ی رابطه گرم  و خونه ی گرم و امن برای بچهات مطمئنن شابد روز اول و دوم نه ولی روز سوم نمیتونه خودشو کنترل کنه و ازت رابطه میخواد خواهش میکنم از ته قلبت دوسش داشته باش و باهاش رابطه برقرار کن تا یک هفته تو محبت کن غرورتو بذار کنار 

توی ایتا مرضیه کشوری یه کانال داره عالییییه عالی برو توی کانالش 

فقط یک هفته عاشقش باش مطمئنم جونشم میده برات 

هروقت زن از مرد دوزی کنه مرد هی دور تر میشه 

دنیا ۲روزه دیدی چقدر مرگ میر جوونا زیاد شده؟؟

حالا بهش فکر کن خدایی نکرده اتفاقی براش بیفته و دیگه نداشته باشیش  ؟؟

به این قضیه فکر کن و شروع کن نتیجشو بهم بگو 

خب همون چیپسو پفک یعنی دوست دارم یعنی ب فکرتم  شما با زبون نرم بهش بگو ان شاءالله ک از این ب ب ...

اره گلم حتما واقعا دمت گرم خیلی بهم کمک کردی مثل یه دوست و دکتر خیلی دوست دارم مواظب خوبیات باش ❤❤❤❤❤👭👭👭👭

ای بابا خدا صبرت بده وضع تو از من بدتره 🤦‍♀️🤦‍♀️👎👎👎👎😖😖😖😖

آره عزیزم من زندگی که دارم میکنم وبرای دشمنم هم نمی‌خوام شوهرمن به شدت خسیسه دست بزن داره بددهنه یه آدم بیشعورکه جوونی مو تباه کرده

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بیشتر مرد ها ذاتشون اینطوریه که محبت کلامی و این ها نمیتونن اکثرا فک میکنن با فراهم کردن شرایط و این ها دارن محبت میکنن 

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
لطفا لطفا از فردا که بلند شدی فکر کن روز اول عروسیت اصلا رفتار شوهرتو در نظر نگیر  از سرکار او ...

وای چ انگیزه ای چقد خوب این حرفتو اسکیرین شات می‌کنم هر روز می خونم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

لطفا لطفا از فردا که بلند شدی فکر کن روز اول عروسیت اصلا رفتار شوهرتو در نظر نگیر  از سرکار او ...

خیلی بهم کمک کردی مثل یه دوست یا روانکاو احساس کردم دارم با روانپزشک حرف می زنم 

قدر خوبیاتو بدون مراقب خودت باش طلا ❤❤❤❤❤❤❤🌷🌷🌷🌷🌷