2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه خيلي مهمه ظاهر 

دگ كسي كه هم ظاهر   داره هم پول برده كلا اين دنيا به كامشه 

شوهر سابق من ظاهر داره و پول به شدتم هرزس 

خواستگاري هر دختري بره  قبولش ميكنن نه براش مهمه كه شغلش نزوله نه مهمه كه هرزس چون لو نميره 😄راحت ميتونه دست رو هركي بزاره من نديدم هيچوقت مشكلي داشته باشه 

كاش خدا اين همه بين بنده هاش ظاهرو فرق نميذاش دگ

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

۱۶۵

دوس داری قد خانومت چن باشه ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

يه چيزي كه هست مرداي قد منوسط روبه كوتاه 

سخت براشون زن پيدا ميشه چون كه دختر قد بلند خب با پسر بلند ازدواج ميكنه 

قد دخترم كوتاه باشه ميترسه با مرد كوتاه ازدواج كنه و قد بچه دگ خيلي كوتاه شه 

من همه فرقايي كه بين ادما هستو ميتونم بپذيرم به جز ظاهر كاش خدا توي ظاهر بنده هاش فرق نميذاشت 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید