2777
2789

ب جفت حساسیت نشون داده بدنت،معمولا دکتر آزمایش مینویسه و اگ مشکل داشته باشی ختم بارداری میزنه،،امیدوارم ک ب سلامتی فارغ بشی

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چند سال پیش انزیم کبدم بالا بود ولی الان استراحت مطلقم نمتونم برم 

سعی کن حتما انجام بدی،

شده بیان تو خونه ازتون نمونه خون بگیرن. 

مهمه

❤️امیدوارم به رحمت خاص پروردگار❤️

زنگ بزن ازمایشگاهیابن خونه ب ا خونگیری

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

وااای جاریمم بنده خدا خارش شدید داشت در حدی که با چنگال خودشو میخاروند یه سر تو‌وان حمام بود وقتی خونه بود . دکتر میگفت نمیدونیم چیش با بچه سازگاری نداره اینجوری میشه .الان یادم رفت چیش😬

بچه ی اولم بشدت خارش داشتم‌‌ در حدی ک عی روغن زیتون میزدم بعد از چند ساعت میرفتم زیر دوش لیف میکشیدم ...

نفهمیدی دلیلشو

بچه ها میگن نیاز به آزمایشه شما دادین؟

بایددددد بری خیلی مهم و خطرناکه

ازمایش میگیرن که از کبد نباشه

منم مطلق بودم و دوقلو ولی رفتم

افتضاح بود خارش و کهیرهای گنده

ولی اگر از کبدت نبود یک نفر گفت از طب سنتی دستور گرفته و اینکارو کرده منم کردم و خوب شدم

آلو بخارا بگیر.شب شش هفت تاشو با انگشت قشنگ فرو کن تو یک تکه هندوانه بزار بمونه تا صبح یخچال بعد صبح هم هندونه هم الوهارو ناشتا کلا بخور

من خوب شدم

البته یکساعت قبل خوردن بزار بیرون یکم گرمتر بشه یخ نکنی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر