2777
2789
عنوان

100 تومن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 94 پست
گلم ببین من ۱۰ تومن پول دخترم بود و رفتم دو تا سکه گرفتم الان شده ۸۰ تومن عزیزم خواهرانه میگم تمام پ ...

مرسییییی بابت راهنماییت

ولی واقعا افسرده شدم

اینا حالمو خوب میکنه

ی تغییر تحولی تو زندگیمهه

روحیمو نباید از دست بدم 

بخاطر اینه میخوام حال دلمم خوب کنممم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای ول،منم دیشب ۴ تا النگو،۲ تا انگشتر، ۱ دونه گوشواره خریدم شد ۱۰۹ م

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
نمیشه با۱۰۰میل ها‌من ۲عطر گودگرل ۱ویکتوریا ۲تا انگشتر که با نگین صورتیه ۲تا یکیش با نگین سبز اونیکی ...

النگو کارتیه لاو ۳۰

انگشتر کارتیه لاو ۱۰

گردنبند الیزابت ۴۰

لیزر بدن ۱

بوتاکس زیر بغل ۲ 

ژل لب ۱۰

کفش ۲

لباس خونگی ۱

کراتینه ۲

کاش یه سرویس میگرفتی 😊😊😊مبارکت باشه 

مرسی عزیزم ۲ تا سرویس دارم اینا رو برای پس انداز خریدم

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
قبلا چقد تاپیک خریدوعکس غذا واینا توسایت زیاد بود خداکنه اون روزابرگرده همه تاپیک خریدخونه وماشین وط ...

مگه میشه یه تاپیک جاهاز تو پربازدیده بدبخت رو خوردن پودر کردن☹️

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

[QUOTE=288171147]مگه میشه یه تاپیک جاهاز تو پربازدیده بدبخت رو خوردن پودر کردن☹️[/QUOTE خیلی بده اینطوری خب شایدبعضیا درونگرا باشن وفقط بتونن ذوقشون رو پشت تلفن نشون بدن اونم به ماهایی که نمیشناشیمشون وراحتن باهامون نبایدسخت گرفت هممون یه کم وکاستیایی داریم دل گنده باشیم خیلی خوبه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
[QUOTE=288171147]مگه میشه یه تاپیک جاهاز تو پربازدیده بدبخت رو خوردن پودر کردن☹️[/QUOTE خیلی بده این ...

دقیقا هر چی بگی یه عده بلد شدن بگن فقط شاید یکی دلش بخواد 

انگار تو مغازه ها وسایلاشون قایم میکنن

عکس یخچال یه بیچاره دیگه گذاشته بود اونم ترور کردن🤕

بعضیا خیلی بخیل هستن خودشون نداشته باشن دوس دارن کس دیگم نداشته باشه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️