2777
2789
عنوان

100 تومن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 94 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا ۱ تومن لیزر ۲ تومنم بوتاکس زیر بغل ایول اخه روحیه مو از دست دادم میخوام حالمم خوب شه

خب مگه نمیری سر کار گلم اونا رو از حقوقت بکن فدات شم پولت رو کامل بذار واسه خرید طلا که دو روز دیگه برات سوده ولخرجی نکن این یه نصیحته اگه میتونی سکه بردار که باز بخوای بفروشی لااقل مالیات و کسری بهت نخوره 

ندارم عزیزم زود زود ارزوهامو گفتم ایشاالاااا توامممم میتونی عزیزم

بعد من الان واقعا دلم میخاست ۱۰۰ تومن پول دستم بود میدادم همسرم واسه خرید ماشین 🥹🥹  البته شما به نظرم سودش رو توی طلا و سکه میکنی دختر۵ سالم الان ۸۰ تومن داره و من  و باباش هیچی 🤣🤣🤣🤣

قبلا چقد تاپیک خریدوعکس غذا واینا توسایت زیاد بود خداکنه اون روزابرگرده همه تاپیک خریدخونه وماشین وطلا ولباس بزنن🤲🤲🤲🤲😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خب مگه نمیری سر کار گلم اونا رو از حقوقت بکن فدات شم پولت رو کامل بذار واسه خرید طلا که دو روز دیگه ...

عزیزممم

میخوام حالم خوب شه

باورت نمیشههه انقد ذوق دارم برا اینا

با اینکه هنوز پولی ندارمم

همه چی پس انداز نیس

حال خودم چی پس

عزیزممم میخوام حالم خوب شه باورت نمیشههه انقد ذوق دارم برا اینا با اینکه هنوز پولی ندارمم همه چی ...

ولی درست میگه پول درشت رو کامل بده طلا بخر اون کارا روهم مرحله به مرحله پول بذار براشون کناروانجام بده لیزر که ماهانه بایدبری،اون چندتارو هم الویت بندی کن وانجام بده سال بعد این موقع میگه چه کارخوبی کردم ارزش پولمو حفظ کردم 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️