2777
2789
عنوان

روز معلم...

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 30 پست

نمیدونم والا مطرح کنید هر کی وسعش.میرسه بده بهترره ....البته بچها این کارهارو دوست دارن براشون تنوعه میتونن بعنوان کار خیر بدین...ما ابتدایی بودیم خیلی برا معلمامون جشن میگرفتیم یادش بخیر...معلم کلاس سوممون خانم بلالی فامیلشون بود برا جشن تکلیفمون ترکوند اینقدر خوب برگزارش کرد و بهمون رسید ک حد نداشت خیلی خوش گذشت بهمون....ماهم وقتی عروسی کرد اومد تو کلاس براشون جشن کوچیک گرفتیم😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از معلم دخترم راضی نیستم گفتن نفری ۱۰۰بدید کلا ۵نفر دادن امروز میخواستم بدم دیدم هیچکس نداده منم ...

اگر کلا ۵ نفر دادن ک نه بد نیست . اما خب باید یچیزی بخری بنظرم بدی دخترت هدیه بده . شاخه گلی چیزی

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

من معلمم نه بخدا اصلا دوست نداریم و خیلی هم شرمنده میشیم من که همش میترسم کسی راضی نباشه و یه پول حرامی بیاد تو زندگیم،

هرچند تا حالا اینقدر بهم محبت داشتن و همیشه حتی تولدم برام گرفتن،

حتی زمان کرونا،

ولی خب همیشه دو سه نفر هستن بگن ما راضی نیستیم و اینا ،

من پارسال به نماینده مادرا گفتم کاری برام نکنید ولی زحمت کشیدن و خیلی شرمندم کردن دو نفر هم پول‌ ندادن اسمشون رو بهم گفتن که واقعا بخدا برام مهم نبود اتفاقا تو جشن با همون دوتا دختر هم کلی خوش گذراندم که دلشون نشکنه

ناگفته نماند خودم در طی هرسال دو مرتبه یکی روز‌دانش آموز یکی پایان سال برای دخترام هدیه میخرم البته چون تعداد بالاست در حد مثلا سنجاق سر یا لوازم تحریری که بیست تومن بیست و پنج تومن باشه.بهرحال مثلا امسال ۲۵ نفر هستن .ولی هرگز از دانش آموزی انتظار کادو ندارم ❤️❤️

کلاس پسرم گفتن نفری صد گفتم نمیتونم بدم ۵۰میدم گفتن اشکالی نداره اکه نمیتونی همین هم نده گفتم ن بلاخره معلم هم حق داره زحمت کشیده 

کلاس دخترم نفری ۷۰دادیم بعضی ها هم نفری ۱۰۰دادن 

به نظرم حق معلم هست بلاخره برای بچه هامون زحمت میکشن

وقتی که نی نی سایت میام 😂😯😆😲😳😒😍😘😔😓
من معلمم نه بخدا اصلا دوست نداریم و خیلی هم شرمنده میشیم من که همش میترسم کسی راضی نباشه و یه پول حر ...

خداحفظت کنه ...چ معلم خوب و با درکی هستی. دقیقا میدونم اکثر معلم ها توقع ندارن . 

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
۲۴ نفر  تازه یه کلاس دیگه نفر ۱ میلیون دادن که بشه ۲۸ میلیون

😐😐😦😦😦😦چه کارایی زمان ما در حد شکلاتای کوچیک بود هر کسی میخواست یه مقدار کمی پول میذاشتن شکلات میگرفتیم یه جشن کوچیک میگرفتیم برا معلما یا درحد شعر خوندن بود و هرکسی خودش میخاست هدیه میگرفت اونم هدیه های کوچیک و معقول که در توان باشه