2777
2789
عنوان

بیایین لطفا 😔

126 بازدید | 15 پست

دیروز با نامزدم تو اشنایی هستیم 

زنگ زدم جواب نداد. سر شوخی پیام دادم داری پیش مامانت آموزش میبینی؟😂

پیام داد خیلی پررو شدی دوبار قربون صدقت رفتم و بهت حال دادم اینجوری میکنی ، حتما باید بهت برینن تا درست رفتار کنی.

خیلی ناراحت شدم من اصلا چیز بدی در مورد مامانش نگفته بودم هیچوقتم توهین نکردم به مامانش 

منم بهش گفتم من نیازی به قربون صدقه تو ندارم 

ایندفعه قلب خالی هم بفرستی جوابتو نمیدم .

امروز ظهر پیام داد ، بعد دیگه انلاین نشد 

من بهش پیام دادم کجایی نگرانت شدم 

نوشت تو بیبی منی ♥️

منم جوابشو ندادم 

سرد رفتار کنم ؟؟؟ چی بگم چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کار نکن بشین برا ی اینده با بی احترامی و توهین رویا بافی کن ... واقعا اشتباهه تمومش کن یا محکم برخورد کن حق بی احترامی نداره بعد ها اگ ازدواج کنین ب شدت ب مشکل میخوری 

از اشتباهات بی‌پایه مردم یکی این است که خیال می‌کنند هر کس دارای خصوصیاتی است تغییر‌ناپذیر؛ یکی بد است و دیگری خوب، این هشیار است و آن احمق؛ این فعال است و آن تنبل.هر انسانی در خود عناصر خوب و بد را دارد، گاهی روی خوبش را نشان می‌دهدو گاهی روی بدش را ...!
امشب اگه معذرت بخاد چی بهش بگم؟؟؟

بهش بگو ک آخرین باری بود ک با بی احترامی صحبت کردی بهش بگو ک من اجازه نمیدم کسی باهام اینطوری رفتار کنه اگ برنامت اینه و برات عادیه این طور حرف زدن و زود قاطی کردنا پ ما راهمون جداس ...ولی خاهرانه میگم بهت یا مطمعن شو ک زود عصبی نمیش و بی احترامی نمیکنه و ارزش میده بهت یا قیدشو بزن ...ولی همیشه تمام سعیتو بکن در درست کردنش اگ نشد دلت نسوزع خودش نخاست تو راه درستو نشونش دادی...

از اشتباهات بی‌پایه مردم یکی این است که خیال می‌کنند هر کس دارای خصوصیاتی است تغییر‌ناپذیر؛ یکی بد است و دیگری خوب، این هشیار است و آن احمق؛ این فعال است و آن تنبل.هر انسانی در خود عناصر خوب و بد را دارد، گاهی روی خوبش را نشان می‌دهدو گاهی روی بدش را ...!
همین که جوابشو ندادم خودش میفهمه اگه دوباره نازمو بکشه و منت بکشه چی بگم ؟

این نشون داد بد دهن و بی جنبه هست و حرمتی واسه طرف مقابلش قائل نمیشه منطقی حرف بزن خدافظی کن باهاش بیخودی از رو عادت کردن به پیام و زنگ زدن بهش خودتو بدبخت نکن دو روز اذیت میشی یادت میره