2777
2789
بعد طلاق دومی چطور حالش رو خوب کرد؟ چطور تونست اعتماد کنه؟ بعد دومی نمیگفت دیگه ازدواج قسمت نیست؟ر ...

والا این دخترخالم کلا اخلاق راحتی داره آدم بی خیالیه یعنی آدم وابسته ای نیست زود فراموش میکنه

خب اينا ك ازدواج حساب نميشه حتي ي ازدواج و طلاق هم از نظر من حساب نيست

خخخخخخ خیلی خوبی 

ازنظرخودمم حساب نمیشه ولی سردرگمم میگم چرا این طوری شد؟

میگم نکنه کلا توسرنوشتم ازدواج نباشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه متولد ٧٩ هستي سنت خيلي كمه 

هنوز كلي فرصت واسه ازدواج خوب و اينده خوب داري

اصلا نا اميد نباش يا فكر نكن قسمت نيست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خخخخخخ خیلی خوبی  ازنظرخودمم حساب نمیشه ولی سردرگمم میگم چرا این طوری شد؟ میگم نکنه کلا توسرن ...

نه بابا

توي انتخابت عجله نكن و دقت بيشتري داشته باش 

اون دوتا چطوري بودن شرايطشون

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اگه متولد ٧٩ هستي سنت خيلي كمه  هنوز كلي فرصت واسه ازدواج خوب و اينده خوب داري اصلا نا اميد ن ...

آره متولد۷۹ام 

قبول دارم فرصت هم زیاد دارم ولی حالم خوب نیست زیاد

نه شب نامزدی یعنی همون بله برون قرار بود یه مدت نامزدباشیم بعد عقد کنیم که کلانشد

خب اين ك فقط خاستگار حساب ميشه حتي ب بله برون توافق نشده 

بعد از بله برون و توافق نامزد حساب ميشه

اين فقط خاستگار بوده

آره متولد۷۹ام  قبول دارم فرصت هم زیاد دارم ولی حالم خوب نیست زیاد

حالت بخاطر فكراي خودت خوب نيست

بخودت سخت ميگيري

از اين خاستگاري ك جور نشد چقد گذشته؟ 

نه بابا توي انتخابت عجله نكن و دقت بيشتري داشته باش  اون دوتا چطوري بودن شرايطشون

اولی خوب نبود ازهیچ لحاظ 

دومی همه چیش خوب بود خیلیی تفاهم داشتیم ولی شب بله برون سریه چیز خیلی کوچک بحث شد و همه چی بهم خورد 

تاپیک قبلیم گفتم