2777
2789
عنوان

رانندگی با ۲۰۷

| مشاهده متن کامل بحث + 12070 بازدید | 48 پست
نه کلا میگن ۲۰۶ ۲۰۷ فرمونشون تیزه هااا

من از اول با 206شروع کردم ۔ 

پیشنھادم اینہ اگہ صفرہ  و بی رنگ کہ شروع نکن ۔ چون ممکنہ یکی دو بار بمالی در و دیوار۔ از ارزشش کم بشہ ۔ 

ولی اگہ بی رنگ نیس کہ نگران فرمونش نباش ۔ تازہ کارتو راحتتر میکنہ

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
تو هم دقیقا مثل منی هی روزگارررررر😭

باز خوبه شما هنوز نخریدید....اگه خیلی دلت 207 میخواد حتما دست دو بگیر...اینطوری همش استرس میگیری...صفر باشه یه خراش بر داره افت قیمت پیدا میکنه

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بخرم پراید دیگه نمیتونم بخرم  فرمونش تیز باشه میگن چپ میکنی روز اول تا حالا اینقدر سرگردا ...

عزیزم اگر با 120 تا پیچ تند رو پیچی چپ میکن

این ماشین هم چون برووووو هست معمولا باهاش تند میرن و ملاحظه آیرودینامیک رو نمیکنن. این ماشین سطحش کمه بنابر این در پیچ تند یا در سرعت یا در دست انداز اگر مراقب نباشی و فرمون رو یکدفعه بپیچونی چپ میکنه.

چرا مگه چی میشه؟ 

یک‌ سال بعد اینکه خریدم دریچه گازش دچار مشکل شد با هزار جا تماس گرفتم گرانتی داشت ولی تعویضش نمیکردن تا اینکه خودم کلی پول دادم درست شد همش چراغ چکش روشن میشه 

چند بار روغن ریزی داشت کلی قطعش عوض شد بلوتوثش خراب شد که دیگه درست نشد اتاقش خیلی صدا میداد مخصوصا درب هاش که دیگه بیخیال شدم دسته موتورش چندین بار تا حالا شکسته که ۱/۵ تا ۲ تومن هزینشه فن خنک کننده موتورش و عوض کردم ماشین جوش میاورد نزدیک ۲ تومن شد و بار آخر کولرش خراب شد گفتن اگر سوخته باشه ۱۳ میلیون پولشه که به بدبختی دادم تعمیر کردن با ۳ میلیون 😅😅😅😅😅😅😅

عزیزم اگر با 120 تا پیچ تند رو پیچی چپ میکن  این ماشین هم چون برووووو هست معمولا باهاش تند میر ...

یکی از اطرافیان روز اول وسط شهر چپ کرد😨

البته چند سال راننده بودن ماشین قبلیش پژو بود دیگه به فرمون اون عادت کرده بود فکر کنم به خاطر همین میگم بگیرم به فرمونش عادت کنم اگه با پراید یاد بگیرم بهش عادت میکنم ۲۰۷ بیاد دستم بدتر چپ میکنم😁

اسی ایرانخودرو واست دراومده دویس هفت ؟تیر یا مرداد؟

اره مرداد همین طرح یکپارچه میگن بفروشیم بریم یه پراید بگیریم برا یادگیریت من نمی خوام می‌دونم اگه بفروشیم دیگه خریدش سخت میشه😕

شما راضی نیستین؟ من 207 نوشتم خیلی دو دلم هستم میخوام عوضش کنم, ممنون میشم راهنمایی کنید

من سال ۹۶ صفر خریدم تا به امروز پدرمو درآورده جایی نمونده چندین بار عوض نشده باشه ماشین پرهزینه ای هستش ۲۰۶ هزینش خیلی کمتره جفتشو داشتم 

بقیه رو ول کن😐 ب نظر من با اتومات شروع کن  وقتی میخوای بااتومات کار کنی کلا همون اول با اتوم ...

من حدود ۸ سال مستمر پشت فرمون ۲۰۶ رانندگی کردم از این ماه میخوام پشت سراتو بشینیم دنده اتومات ولی چون تا حالا ننشستم میترسم چقدر طول می کشه تا با خیال راحت بشینم

ببین پژو پارس بگیر ب نظرم 

من هنوز سنم قانونی نیس سال دیگه گواهینامه میتونم بگیرم ولی 

پراید یکم سخته ، چون فرمونش سفته 

تیبا ک اصلاااااا 

کلاجش‌‌‌‌ ب شدت بده و من حتی نیم متر هم نمیتونم برم 

ولی پارس خیلی نرمه 

پژو ۲۰۶ نروندم‌‌‌ ولی همه میگن تیزه باید حواست باشه 

پارس هم مدل خوبه هم پولش تقریبا یکیه با ۲۰۶ 

اره مرداد همین طرح یکپارچه میگن بفروشیم بریم یه پراید بگیریم برا یادگیریت من نمی خوام می‌دونم اگه بف ...

مبارک باشه اره بابا نفروشی نگه دار .پیش پرداخت دادی ؟بخشنامه 4577بودی؟و اینکه تا کی مهلت واریز پیش پرداخته

من سال ۹۶ صفر خریدم تا به امروز پدرمو درآورده جایی نمونده چندین بار عوض نشده باشه ماشین پرهزینه ای ه ...

مرسی🙏 

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
یکی از اطرافیان روز اول وسط شهر چپ کرد😨 البته چند سال راننده بودن ماشین قبلیش پژو بود دیگه به فرمو ...

ای بابا. اون  دیگه کی بوده. حالا دلیل نمیشه اون اونطوری بوده شماهم باشین. 

میتونید پرشیا هم بگیرید منتها پرشیا بزرگتره و باید جلو و پشتش رو جمع کنی که نمالی به جایی.