2777
2789
عنوان

فیک آیفون 13

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 29 پست
عزیزم کلاس چی اخه الان من نگاه کنم ب دست تو متوجه میشم فیکه ب طور مثال پولتو ننداز بیرون اگ داری ...

اینا دیگه تولید نمیشن فقط دست دومشون هس

خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙
میدونم منم فقط بخاطر کلاسش میگم وگرنه با دوربینه عکسـ میگیرم

کلاس به وسیله نیست به شخصیت ادمه برای پول زحمت میکشی 

دوربین بخر یه موبایل در حد پولت اصل بخر. کارت که سکه شد گوشی مورد نظرتو بخر 

خودتو گول میزنی با فیک‌خریدن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینا دیگه تولید نمیشن فقط دست دومشون هس

عزیزم نوشون هست😂

تولید نشه

دلیل بر این نیس ک نباشه

برو پاساژ های موبایل فروشی

اگ‌پولشو داری ک بسم الله برو بخر هس

اگ نه ک کلا قیدشو بزن

فیک اصلا اصلا نخر

امیدوارم هرچی از خدا برای دیگران میخواید ۱۰۰ برابرش نصیبتون بشه🥺🥰

اصلشو بخر عزیزم 

ته دلت فیک بخری خودت میدونی که فیکه واسه دلت بخر نه پزش داداشتونم سر در نمیاره فکر کنم زیاد سیستم ای و اس خیلی سیستم قوی هست ایفون صرفا یک گوشی نیست ک دوتا دوربین بهش وصله 

دوربین بسیار حرفه ای داره به نظرم ایفون بگیر من دوربین عکاسی دارم دنگ و فنگ ریختن عکس تو لب تاب و از لب تاب به گوشیو دارم 

یهو گوشی خوب بگیر راحت باشی 

من الان هم ۱۳ دارم هم دوربین دوربینمو خیلی وقته مصرف نکردم دوربین ۱۳ خودش شبیه دوربین عکاسیه

خدایا دستمو بگیر….🖤
کلاس به وسیله نیست به شخصیت ادمه برای پول زحمت میکشی  دوربین بخر یه موبایل در حد پولت اصل بخر. ...

درست میگی

گوشی الانم سامسونگ آ51

میدونم منم فقط بخاطر کلاسش میگم وگرنه با دوربینه عکسـ میگیرم

با فیک کلاس بزاری:|

اون در صورتی کلاس گذاشتنه که اورجینالشو داشته باشی اخه کی با فیک کلاس میزاره اولا که همه متوجه میشن بعدم خودت حس بدی نمیگیری از کلاس دروغینت؟

داداشت راست میگه

یه دوربین‌بخر با یه گوشی میان‌رده از سامسونگ

گوشی فیک هیچ وقت نخر

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
اصلشو بخر عزیزم  ته دلت فیک بخری خودت میدونی که فیکه واسه دلت بخر نه پزش داداشتونم سر در نمیار ...

جدی ? تازه لپ تابم ندارم من

اره زیاد سردرنمیاره مثلا از دوربین خودش میخواد تعریف کنه واس همین تاپیک زدم نظرسنجی کنم

درست میگی گوشی الانم سامسونگ آ51

پس به حایه اینکه بخوای خودتو توچشم ادمایه دوهزاری با کلاس نشون بدی رو کارت متمرکز شو و موفقیتت و بالا ببر و میبینی تو شخصیتت جوری تاثیر میزاره حتی اکر بیستا آیفونم داشته باشی بزات مهم نخواهد بود کلاسش 

واقعا چرا پولتونو به گوشی مدل بالا میدید من یه زمانی عشق اینارم داشتم و میخریدم ولی نهایت هفت سال کار میکرد بعد یه مشکلی پیش میومد یا گم میشد یا صفحش میشکست خرج زیادی برای درست کردنش رو دستم میزاش الان همون پولارو یه طلایی میخرم که بدردم بخوره هر ماهم ارزشش بالا میره 

جدی ? تازه لپ تابم ندارم من اره زیاد سردرنمیاره مثلا از دوربین خودش میخواد تعریف کنه واس همین تاپیک ...

اره بابا یه گوشی اصل بخر فیک خیلی ضایع اس من به شخصه تشخیص میدمش 

خیلی داستان داره من که دوتاشو دارم دارم بهت میگم یه گوشی ایفون ۱۳  پرومکس کار یه لب تابو یه دوربینو انجام میده هم بخوای لب تاب بخری هم دوربین تقریبا همون قیمت تموم میشه برات 

خدایا دستمو بگیر….🖤