2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان بچه دومم رو باردارم . به دنیا نیامده دارم به سومی فکر میکنم از اینکه پسرم از تنهایی درمیاد و هم بازی پیدا میکنه و اینکه اجتماعی تر میشه خوشحالم

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

من واسه ب سختی افتادن خود مادر میگم یکی بهتره وگرنه واسه بچه ها خوب نیست مخصوصا اگه هم جنس باشن خیلی بهتره واسه خودشون
یه دوش آب گرم...
یه لباس راحت...
یه چای تازه دم...
یه مویسقی ملایم...
به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

الان مثل قدیم نیست که با فامیل زیاد در ارتباط باشیم یا بچه ها تو کوچه و همسایه دوست و هم بازی پیدا کنن . از اینکه مدام بچه بشینه تو خونه و از مامان و بابا بخواد که بهش توجه کنن یا بازی کنن بدم میاد . از سی دی دیدن و تبلت بازی و صبح تا شب پای شبکه پویا و جم و ... نشستن و بیزارم . بهترین راه داشتن خواهر و برادره

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

اگر حوصله سر و کله زدن با بچه کوچک رو نداری و همسرت هم مخالفه بهتره کلا بی خیال بچه دوم بشی .

Free Glitter Graphics

سلام عزیزم... منم موافق تک فرزندی نیستم ولی عقیده دارم هر کس دومی رو میخواد حداکثر فاصله نهایت تا 5 سال بینشون باشه و اگر بیشتر شد دیگه دومی رو نیارن بهتره... چون خودم تجربشو دارم فاصله ی بین بچه های من دقیقا 10 ساله و این یعنی اینکه من دوتا بچه ندارم من دوتا تک فرزند دارم که خیلی سخته خیلی... همدیگرو که اصلا درک نمیکنن بزرگه دائم به کوچیکه دستور میده و در حال تربیت کردنشه مثل اینکه بچه ی کوچیک من دوتا مادر داشته باشه... کوچیکه وقت بازیشه ولی بزرگه دیگه حوصله ی این بازیا رو نداره و تو یه دوران دیگه به سر میبره و این برای من خیلی سخته...
گاهی باید سکوت کرد... خدا پاسخگو خواهد بود...
نسیم جان خوش به حالت که فاصله ی بین بچه هات زیر 5 ساله... من کسی بهم نگفت خودمم سنم کم بود و میگفتم من که حالا حالاها واسه دومی وقت دارم ولی قافل از اینکه این فاصله ی زیاد واسه خود بچه ها خوب نیست
گاهی باید سکوت کرد... خدا پاسخگو خواهد بود...