2777
2789

ویروس اچ پی وی می‌تواند بخش‌های مختلفی از بدن را عفونی کند. انواع مختلفی از این ویروس وجود دارد و برخی از آنها باعث ایجاد زگیل‌هایی در دست، صورت، پا، اندام تناسلی و نقاط دیگر بدن می‌شوند. اچ پی وی دهانی هم وجود دارد که بسیار خطرناک است.

حدود ۳۰ نوع از این ویروس‌ها می‌توانند ناحیه تناسلی مردان و زنان را تحت‌ تأثیر قرار بدهند. اندام‌های جنسی و تناسلی مانند دهانه رحم، فرج، بیضه‌ها، مقعد و آلت مردان در خطر عفونی‌شدن با ویروس اچ پی وی هستند.

HPV نوعی از ویروس که اندام‌های تناسلی را نشانه می‌گیرد از راه تماس پوستی منتقل می‌شود و یک بیماری مقاربتی است. باید بدانید که بسیاری از انواع اچ پی وی بی‌خطر هستند از جمله همان نوع ویروسی که باعث زگیل تناسلی می‌شود.

بعضی از انواع ویروس می‌توانند باعث بروز سرطان‌هایی در بدن شوند. اگر این مشکل زود شناسایی و درمان شود، باز هم جای نگرانی وجود نخواهد داشت. با شناخت راه های انتقال اچ پی وی می‌توانید از ابتلا به آن به‌ سادگی جلوگیری کنید.

برای کاهش خطر ابتلا به ویروس اچ پی وی و زگیل تناسلی باید روش‌های زیر را به خاطر بسپارید:

• واکسن اچ پی وی
  • معاینه و چکاپ مداوم
  • رابطه جنسی مراقبت‌شده
  • حفاظت از شریک جنسی

اگر با فردی در ارتباط جنسی قرار بگیرد که اندام‌های تناسلی‌اش دچار عفونت هستند، شما هم با احتمال بالایی به این بیماری مبتلا خواهید شد.

باید بدانید که متأسفانه، ویروس اچ پی وی بسیار مسری است. از آنجا که این ویروس از راه تماس پوستی منتقل می‌شود، ارتباط با فردی مبتلا می‌تواند شما را به راحتی دچار زگیل تناسلی کند.

حتماً لازم نیست که مایعاتی از بدن در رابطه جنسی ترشح شود تا شما و شریک جنسی‌تان به زگیل تناسلی دچار شوید. در واقع، بدون ترشحات جنسی هم و فقط در حد تماس پوستی در رابطه می‌توانید به عفونت مبتلا شوید.

برای پیشگیری از ابتلا به زگیل تناسلی باید روابط جنسی‌تان را کنترل کنید. کسانی که در تماس جنسی با دیگری نیستند از زگیل تناسلی هم در امان می‌مانند.

ممنون 😊🌹🌹

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

من فقط از یاسی اشکی تو ماه عسل شنیدمش 

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون 😊🌹🌹

لایکت کردم چون دوس داری😁😂😘 

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️