2777
2789
عنوان

نامزدم پشت تلفن دلمو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدجور شکستم اشکم بند نمیاد

عزیزممم چقد حساسی تووو😂🤭 

این ک چیزی نیس بخدا باید به مردا حق بدیم این روزا انقد فشار روشون زیاده ک عصاب نمونده براشون تازه شما گفتی همسرت هم مریضه سرفه میکردع خب حالا یکم بی حوصله بوده چیزی نشده ک

عزیزممم چقد حساسی تووو😂🤭  این ک چیزی نیس بخدا باید به مردا حق بدیم این روزا انقد فشار روشون ...

اخه خیلی بد جواب داد کلا من تازه گفتم سلام عزیزم یهو اینجور گف

اخه خیلی بد جواب داد کلا من تازه گفتم سلام عزیزم یهو اینجور گف

اگ همیشه خوبه حالا این سری اینطوری حرف زده اشکال نداره نمیخاد گندش کنی بزار خودش بهت زنگ بزنه بعد ک زنگ زد به آرومی بهش بگو چرا اون موقع اون طوری حرف زدی من دلگیر شدم 

واییی می‌دونم خیلی سخته،منم برام پیش اومده،مدتی پیش نوبت سونوگرافی داشتم زنگ زدم بهش گفتم بیا دنبالم خودش گفت هر وقت نوبت داشتی زنگ بزن با هم بریم،یعنی وقتی زنگ زدم اینقدر بد جوابمو داد،گریه‌م گرفت دیگه اصلا نرفتم واسه نوبت‌م،

۲۳ سالمه  عقدیم

همون عقدی ک انقد حساسی 😅

منم کل  دیروز با دوست پسرم بحث داشتم البته نه دعوا واینا سر اینکه من برم ترمیم مژه بحث داشتیم کلا خوشش نمیاد از این کارا هی میگفت نرو من همینطوری میخامت و تا کی میخای کاشت بزنی و..بعد دیگ داغ کرد یکم تند حرف زد بعدم گفت رو مخ من نرو هر کار دلت میخاد بکن بعدم قطع کرد دوباره دلش تاب نیاورد یه ربع بعد زنگ زد گفت ببخشید عصبی شدم اگ دوس دارس برو ترمیم.😂

واییی می‌دونم خیلی سخته،منم برام پیش اومده،مدتی پیش نوبت سونوگرافی داشتم زنگ زدم بهش گفتم بیا دنبالم ...

خیلی بد بود منی ک شبو نخابیدم انقدر نگرانش بودم . صبم منتظز بودم بیدار شه حالشو بپرسم چون دیروز کلی دارو و دمنوش دادم بش