2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 38 پست
نه بابا باز یه شایعه را ان اختن باورتون شد؟؟هنوز نمیدونی زلزله تنهای چیزیه که به هیچ وجه قابل پیش بی ...

اون پروفسوری که زلزله ترکیه رو پیش بینی کرده اینم پیش بینی کرده 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم ترست طبیعیه ولی دور از جونت ادم از مرگ فرار نمیتونه کنه هرجا باشیم به سراغمون میاد به علل مخت ...

بغض کردم شدید.نگران همه ام،چه غریبه چه آشنا..نمیتونم حالمو توصیف کنم.

کی گفته زلزله نگارم نهایتا چند ثانیه قبل خبر بده وگرنه بقیش فقط پیشگویی که شاید الان اتفاق بیافته شایدم ۲۰ سال دیگه شایدم به عمر ما قد نده مثلا میگن فلان شهر روی گسله این معلوم نیست که دیگه کی زلزله میاد

نمیدونم یادته یا نه سال ۹۷ بود فکر کنم. یه اقایی به نام برهمن پیش بینی کرد که تا یکی دوماه دیگه تهران زلزله میاد و با خاک یکسان میشه

چقدددددددددرررررررر استرس کشیدیم شبا نخوابیدیم همش تو کوچه خیابون بودیم شبا اما خداروشکر چیزی نشد

الهی به امید خودت...  

آخه عزیزم نترس برو نماز آیات بخون بعدم سوره زلزال بخون 

اینو بدون هیچ برگی بدون اذن خدا به زمین نمیفته

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

زلزله قابل پيش بيني نيست فقط چند لحظه قبل از وقوعش حيوانات متوجه ميشن 

زلزله تا ٦ ريشتر هم زياد محسوس نيست ساختمانهاي الان همه بر اساس آيين نامه هاي مربوطه تا ٦/٥ ريشتر رو جواب ميدن و بيشتر از اون در تمام دنيا خسارت به بار مياره 

تقدير هر چه باشه اتفاق ميفته 

والله خيراً حافظا و هو ارحم الراحمين

نمیدونم یادته یا نه سال ۹۷ بود فکر کنم. یه اقایی به نام برهمن پیش بینی کرد که تا یکی دوماه دیگه تهرا ...

اره یادمه.کاش صبحمو اینطوری شروع نمی‌کردم ،دلشوره گرفتم واقعا.

خیلیا میتونن ارامششونو حفظ کنن که واقعا عالیه ،اما من اینطوری نیستم،واقعا قصد استرس دادن ب هیچکدومتون رو نداشتم اگه پیاممو می‌بینید🥺

دیدم همه جا دارن درباره زلزله حرف میزنن

عزیزم با اون همه زلزله ای ک ترکیه اومد

انرژی درونی زمین آزاد شده

و مطمعن باش حالا حالاها از زلزله خبری نیس

من ک بشخصه فکرشم نمیکنم بهار و تابستون زلزله بیاد

آخه تا حالا هرچی زلزله دیدم تو فصل سرد سال بوده و حس میکنم همین تضاد بین گرمای درونی زمین و سرمای سطح زمین باعث زلزله میشه

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
😔😔منم نمی‌دونم.اما همه جا حرف این زلزله هست ک پیش بینی کردن

تو بحثاشون شرکت نکن

یا اونجا رو ترک کن

استرس و ترس باعث میشه بدن در برابر کوچکترین مریضی مقاومتشو از دست بده

لااقل بخاطر سلامتی خودت ..به این چیزا فک نکن

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍