اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
با آب دمای معمولی رو به خنک خودت رو بشور. آب گرم محیط پوست رو مستعد قارچ میکنه توی این دوره. باعث قارچ نمیشه ها، ولی بهتره رعایت کنی. آب سرد نه ها. آب با دمای معمولی رو به خنک یا یه ذره ولرم. آب گرم نگیر.
ابگرم بگیر . من تازه ژل بهداشتی هم میزنم . ادم تازه میشه
چ ژل بهداشتی ای؟
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
توروخدا بشورید سریع خشک کنید به ولله زشته بو میده اونم تابستون کسی از کنارتون رد شه قشنگ میفهمه،حتی دوش چند دقیقه ای هم اشکالی نداره نترسید چه برسه شستن نترسید نازا نمیشید هیچیتون نمیشه بلکه اون کثیفی خودش باعث هزار درد و مرض میشه، یعنی خودتون چندشتون نمیشه بوی ادرار🤢 خون🤮 ای وای دیگه حرفی ندارم🥴🥴😷😷