2777
2789
عنوان

امتحان نهایی کسی که صفره ...

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 37 پست
زهر مار 😐 الان تا دو روز میشینم به این فک میکنم که چرا فیزیک نخوندم ریاضی تمرین نکردم کل آخر هفته ...

عه 😐 خوب منی که کل فروردین و ده روز اردیبهشتو گند زدم چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب فرمول بیست دارم . میخوام شروع کنم ولی مباحثی ام که برا کنکور خوندم دارم جمع بندی میکنم نمیشه هم ...

اگه بشه هم واسه کنکور بخونی هم واسه نهایی خیلی خوب میشه، ولی خودمم نمیدونم چجوری یه نفر میتونه تو ۲۰ روز جفتشو باهم جلو ببره، ولی ناامید نشو، هرچی میتونی بخون

اگه بشه هم واسه کنکور بخونی هم واسه نهایی خیلی خوب میشه، ولی خودمم نمیدونم چجوری یه نفر میتونه تو ۲۰ ...

اخه من چهار درس بیشتر نیس که امتحان دارم

و ادبیات و معارفم خوندم یبار فقط ریاضی و فیزیکو نخوندم 

عه 😐 خوب منی که کل فروردین و ده روز اردیبهشتو گند زدم چی 

من کل سال گند زدم تازه یکشنبه پایش دارم کوفت نخوندم و ایندفه دیگه مطمئنم از مدرسه با لگد پرتم میکنن بیرون😑

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

من کل سال گند زدم تازه یکشنبه پایش دارم کوفت نخوندم و ایندفه دیگه مطمئنم از مدرسه با لگد پرتم میکنن ...

نه بابا مگه شهر هرته بندازن بیرون الان بچه ها معلمارو میندازن بیرون 😂 

رشتت چیه ؟

نه بابا مگه شهر هرته بندازن بیرون الان بچه ها معلمارو میندازن بیرون 😂  رشتت چیه ؟

هنوز به اونجا نرسیدم😑

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠