2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هروز میشکنن تو یه زندگی گیر کردم که حتی فکرشم نمیتونی بکنی

سخته آدمم کم صبر زن هم حساس ولی عدالت خدا با هیچکدومشون تعارف نداره نه تو اون دنیا اون دنیا جایه خود دارد

تو این دنیا کارماشو پس میدن 

وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِیدُ الْعِقَابِ».(بقره/۱۹۶) «بدانید خدا کیفرش سخت است».

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
سخته آدمم کم صبر زن هم حساس ولی عدالت خدا با هیچکدومشون تعارف نداره نه تو اون دنیا اون دنیا جایه خود ...

بخدا گاهی فک میکنم برااونا عدالت خدا نیست 

چون این همه دل میشکنن و چیزیشون نمیشه 

بخدا گاهی فک میکنم برااونا عدالت خدا نیست  چون این همه دل میشکنن و چیزیشون نمیشه

منم مثل تو فکر میکردم  چرا چیزیشون نمیشه و برعکس خدا روز به روز بشون نعمت میده 

ولی ی چیزو با چشم دیدم خدا میزاره تو اوج خوشی تو اوج فراموشیشون که چه گندایی زدن غرق تو شادی باشن بعد یهو به زمین گرم میزنه

وقتی داری گریه میکنی یکی کشیده بخوابونه در گوشت زیاد شوکه میشی؟

یا وقتی از تح دلت شادی و داری میخندی یهو یکی بزنه در گوشت شوکه میشی؟

این دقیقا همونه 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
چیکار باید بکنم دارم نابود میشم 

سعی کن اعتماد کنی به خدا 

اعتمادتو به آدما به صفر برسون با خدا معامله کن هرکس با خدا معامله کرده ضرر نکرده برعکس بیشتر اون چیزی که خواسته گیرش اومده

بخدا فقط و فقط خدا لایق اعتمادو صبرو شکر کردنه این آدما فقط بلدن دلتو بشکونن

اخرشم میگن میخواستی اعتماد نکنی

میخواستی خر نباشی

اصلا خوب کردم حقته 

ولی اعتماد به خدا کردن اینارو نداره

چجوری چیکار کنم  میدونم اینجوری پیش بره خودمو میکشم

نا امید نشو 

خاطره بد اومد تو ذهنت خودتو مشغول کن یادت بره

اهنگ لباس یا هرمکان یا هر جایی که باعث زنده شدن یک خاطره بد بشه برات اصلا سمتش نرو 

چون ابلیس اینجوری با این وسیله ها آدمو نا امید میکنه

نا امیدی رو بُکش تو خودت و پُرو و صبور باش 

زیاد استغفار کن زیاد الحمدالله بگو 

از بحث های که باعث میشه درگیر بشی دوری کن یا اصلا سکوت کن 

سمت هیچی که حالتو بد میکنه نرو 

نا امید نشو  خاطره بد اومد تو ذهنت خودتو مشغول کن یادت بره اهنگ لباس یا هرمکان یا هر جایی که ...

وقتی بایکی دارم زندگی میکنم که مدام باعث میشه احساس تنهایی کنم احساس خاری پوچی اینا چیکار کنم ن میتونم ازش دل بکنم جدا بشم ن میتونم باهاش زندگی کنم نابود نابودم 

وقتی بایکی دارم زندگی میکنم که مدام باعث میشه احساس تنهایی کنم احساس خاری پوچی اینا چیکار کنم ن میتو ...

مشکلش چیه بات گلم 

اتفاق خاصی باعث این سردیه بینتون شده؟