2777
2789
شما خودتون دیدید کسی بدی کنه و نتیجه بدیش سرش بیاد؟

اره بخدا .من وقتی زایمان کرده بودم مادرشوهرم باعث شده بود من نتونم خانوادم ببینم دقیقان بد ۱۲ سال همین بلا سر خودش امده دوساله خودش اجازه نداره خونه پدرش،مادرش،بره راهش نمیدن اونا هم نمیان بدجور زمین گرده باور کن

شما خودتون دیدید؟واسه همه همینه یا فقط بعضیا؟

بله دیدم 

دو نفر تو فامیل وقتی تو دوران سخت زندگیم بودم تیکه های تلخی به من و خانوادم انداختن 

هر دوتا بلایی بد تر از اتفاقی که برای من افتاده بود سرشون اومد همونجا فهمیدم خدا هست 

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وآسه همه کسایی ک بدی میکنن اتفاق می افته؟

اررره ولی طول میکشهه صبور باش دلتو با خدا اروم کن اینطوری بهتر بگذره  خدا میبینه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
این حرفا چیه خدا بهت قدرت مقابله داده خدا کجا گفته بشین نگا کن هر کی از راه میرسه بیاد یه پسی بهت ...

گاهی وقتا از کسی ک انتظار نداری میبینی.و اون لحظه دنیا خراب میشه رو سرت زبونت قفل میشه فقط می ایستی نگاه میکنی.بعدم اینقدر میری تو خودت وقتی ک درمیای اصن نمیخای ی کلام حرف باهاش بزنی

وآسه همه کسایی ک بدی میکنن اتفاق می افته؟

به نظرم بله بجز آدمایی که غرق لذت های دنیایی شدن و دل شکستن کارشونه اونا حسابشون جداست فقط تو اون دنیا میتونن کامل تقاص پس بدن

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
اررره ولی طول میکشهه صبور باش دلتو با خدا اروم کن اینطوری بهتر بگذره  خدا میبینه

خیلی اذیتم خیلی.انگار سرم داره میترکه وقتی یادم میاد‌.مثل مرغ سرکنده میشم

گاهی وقتا از کسی ک انتظار نداری میبینی.و اون لحظه دنیا خراب میشه رو سرت زبونت قفل میشه فقط می ایستی ...

این نشونه ضعف و اعتماد بیجاست

گاهی باید یه جوری جلوش در بیای که دفعه بعد دیگه نتونم تو چشات نگاه کنه

نه این که بهت زده نگاش کنی

خیلی اذیتم خیلی.انگار سرم داره میترکه وقتی یادم میاد‌.مثل مرغ سرکنده میشم

میفهمممم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
این نشونه ضعف و اعتماد بیجاست گاهی باید یه جوری جلوش در بیای که دفعه بعد دیگه نتونم تو چشات نگاه کن ...

شما اگه ی دفه مادرتون ک همیشه با هم خوب بودید توی ی شرایط غیر منتظره خردتون کنه در جا جواب میدید؟

چقد زود.کاش اینقدر زود اتفاق بیفته

مطمئن باش یه روز یه جا اتفاق میوفته کارما وجود داره من خیلی بهش ایمان دارم و بزرگتر از اون خداس فقط خداس که میبینه چیشده و قضاوت کننده فقط خودشه حالا هر کی بد بگه دلتو بشکنه مهم نباشه برات مهم خداس که دیده و بعدا جواب کارشون میده

🤍
شما اگه ی دفه مادرتون ک همیشه با هم خوب بودید توی ی شرایط غیر منتظره خردتون کنه در جا جواب میدید؟

من ناراحت نمیشم

چون من جزوی از مادرمم

یکم تلخی رو با یه من عسل میشه قاطی کرد خورد

تو از جسم مادرت متولد شدی نه ماه تو شکمش نگهت داشته.

من اصلا درکت نمیکنم

با من بزم،یا استدلال تو غلطه