2777
2789
عنوان

حس مرگ دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 30 پست
بچه از ازدواج‌قبلمه

عزیزم خواهش یه بار برای همیشه بخاطر بچت وایسا تو روش نذار روتون ب روی هم باز بشه منم ناپدری داشتم حال بچتو درک میکنم من از ۱۰ سالگی ناپدری بالا سرم بود ولی اون اصلن این رفتار هار و نداشت عزیز دلم نذار بچتو بی حرمت کن بگو ناراحتی طلاقمو بده من نمیتونم برای بچم خرید نکنم چون تو ناراحت میشی نمیتونمم جیگر گوشمو بخاطر تو از خودم برنجونم اون زندگی بدرد نمیخوره خودش بمیره بی وجدان

پولشو لاکشو بنداز سرش بچتو بردار برو خونه یمادرت 

اون مرد نباشه بهتره میخوای ناراحت شی میخوای نشی ولی بچه رو چرا نفرین کرده مگ بچه رو دلش نشسته مگ از قبل نمیدونست بچ داری پس بیخود کرد فیلم بازی کرد مرتیکه نفهم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پولشو لاکشو بنداز سرش بچتو بردار برو خونه یمادرت  اون مرد نباشه بهتره میخوای ناراحت شی میخوای ...

امشی خونا مامانم‌بودم دیدم براش خوراکی خریده اورده

عزیزم خواهش یه بار برای همیشه بخاطر بچت وایسا تو روش نذار روتون ب روی هم باز بشه منم ناپدری داشتم حا ...

امشب خونه مامانم بودم دیدم براش خوراکی خریده ی عالمه و نشوندش تووبغلش...نمیدونم کدومو باورکنم

🥲🥲🥲 یجوری رفتار کن که دیگه هیچ وقت از این حرفا نزنه

امشب خونه مامانم بودم دیدم براش خوراکی خریده ی عالمه و نشوندش تووبغلش...نمیدونم کدومو باورکنم

عزیزم درست متوجه نشدم شوهر دومت ب دختر شوهر اولت گفت ک انشالا بمیره؟

آره..

پیش من گف تنها بودم باهاش

امشبم امشب خونه مامانم بودم دیدم براش خوراکی خریده ی عالمه و نشوندش تووبغلش...نمیدونم کدومو باورکنم

وای خدا این چه حرفی بود بچه بیچاره چه گناهی کرده چطور دلش اومد

😔😔دلم برا بچت سوخت اون چ حرفیه مرتیکه زده کاش قبل بچه دارشدن فکر اینجاهاشو میکردی

اون حرفو بمن تنها زد ب بچه نزد ها.

ولی قلبم...

ایییش چه شوهرایی پیدا میشن😑 یکی می گفت شوهرم به دخترم دست درازی کرده😑

وای...حالا ازین نظر من خیالم راحته و با ما زندگی نمیکنه دخترم اصلا..

ولی تو عصبانیت خ حرفای بد میزنه بعضی وقتا ...باز بعدش میاد عذرخواهی نمیدونم چیکارکنم ...

همیشه خوبه ولی گاهی وقتا ک اینجوری میگه میمیرم...

فعلا بهش فرصت بده ولی دیگه اجازه نده راجب بچت اونجوری حرف بزنه

بچه بیچاره چه گناهی کرده

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
فعلا بهش فرصت بده ولی دیگه اجازه نده راجب بچت اونجوری حرف بزنه بچه بیچاره چه گناهی کرده

یکی دوبار دیگم تو این یسال وقتی جوابشو دادم ک بچمه خب

گف بی بچه شی...