2777
2789
عنوان

درونگراها

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 24 پست
نه به این شدت ولی بعد یه دورهمی‌ شلوغ نیاز به تنهایی دارم‌ که برگردم به تنظیمات کارخانه

اره بعدش باید رفرش شیم😂

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درونگرام و دلم میخاد نباشم=/

دگ تایپ شخصیتیه نمیشه عوضش کرد ولی فک کنم با تلاش و اراده زیاد بشه یکارایی کرد 

من که انقدر خسته میشم شاید باورش برای کسی سخت باشه تا چند روز خسته هستم نمونه اش امروز رفتم برای کار ...

هی ☹

من درون گرا شوهرم برون گرا یعنی کلافه میشم گاهی ولی نمیتونم حرف بزنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
منم وقتی مثلا بعد یه جمع دوستانه خیلی اذیت میشم و باید بخابم تا آروم بگیرم😑😑

من مثلا اینطوریم ک تو جمعی ک باهاشون راحت باشم اتفاقا خیلیم خوب ارتباط میگیرم و حتی بارها بهم گفتن تو نمک جمعی 😂 ولی بعدش ک تموم میشه احساس میکنم سرم سنگینه از شدت خستگی دقیقا بعدش خواب میچسبه😂

من درون گرا شوهرم برون گرا یعنی کلافه میشم گاهی ولی نمیتونم حرف بزنم

اتفاقا اینطوری بهتره میگن چون اگ مثلا دو نفر درونگرا باشن دگ هیچ حرفی نیس بینشون یا برعکسشم دگ انرژی فوران میکنه 😂 ولی دو تا برونگرا هم خوبه 

من مثلا اینطوریم ک تو جمعی ک باهاشون راحت باشم اتفاقا خیلیم خوب ارتباط میگیرم و حتی بارها بهم گفتن ت ...

آره واقعا منم اینجوریم نمیدونم چی میشه سرم اینقد سنگین میشه که حس میکنم نمیتونم نگهش دارم😐😂😂

تنگ میشه دلم واست دم صب منه خل...
اتفاقا اینطوری بهتره میگن چون اگ مثلا دو نفر درونگرا باشن دگ هیچ حرفی نیس بینشون یا برعکسشم دگ انرژی ...

خوب سخت بود اوایلش اون دوست داشت مرتب از خونه بیرون باشیم من تو خونه رو دوست داشتم الانم از تو خونه بودن لذت میبرم ولی به خاطر بچه ها و شوهرم خیلی منعطف شدم و سهی میکنم لذت ببرم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
آره واقعا منم اینجوریم نمیدونم چی میشه سرم اینقد سنگین میشه که حس میکنم نمیتونم نگهش دارم😐😂😂

اره خیلی بده☹