2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد یه خبر عالی بهم داد😂😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2224 بازدید | 75 پست
وای من عاشق رفت و امدم😍

من تو حسرت یدونه مهمونیم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
با شوهرت برو بیرون من اینطوری حال میکنم😌

شهرمون جاییو نداره ک بخوای بری بشینی عشق کنی شهرمون گوهه اونجاهاییم ک داره انگشت شماره اولش ک ب درد تنها رفتن نمیخوره بعدم از بسسس رفتیم بخدا حالمون بدتر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار خود منی.باز خوبه تونستی ازدواج کنی.من اونقد جامعه گریزم که حتی میگم تنها تو اتاقم باشم و منو ب ...

منم مثل تو بودم و هستم 

ازدواجم خودم نمیخاستم بکنم مجبور شدم یجورایی و از همون دوران نامزدی کلی مهمونی دعوت میشیم 

دلم میخاد گریه کنم خیلی بهم فشار میارع این مهمونی عای مسخرع

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

منم مثل خودتم ولی برونگرام با این حال از مهمونی رفتن و مهمون اومدن متنفرم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
طرف بهتون احترام گذاشته دعوتتون کرده شوهرتم گناه داره اون چه گناهی کرده نره مهمونی اونم بدونه تو

عزیزم مگه من گفتم بدون من بره؟

اگر دایی اون باشه خوشحال تر میشم تا دایی خودم😑ولی الان ک فکر میکنم نه اصلا هیچکدوم خوشحالم نمیکنه...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

منم مثل خودتم ولی برونگرام با این حال از مهمونی رفتن و مهمون اومدن متنفرم

خدا میدونه چقدددددد سخته یعنی وقتی زنگ‌میزنه مادرشوهرم یا شوهرم میگه امشب یا فردا شب دعوتیم دلم میخاد کلشون رو بکنم

2790
2778
2791
2779
2792