ladies_first مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 223 عنوان تابحال خودتون یا اطرفیان بدون رژیم یا ورزش وزن کم کردید؟ 64 بازدید | 11 پست دلیلش چی بوده؟ 🌸🌺من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش🌺🌸 ⭐عبادت بجز خدمت خلق نیست⭐ 💝می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن💝 1402/02/07 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahryariran6 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 8592 اره تو سه روز پنج کیلو کم کردم اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕
ladies_first مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 223 اره تو سه روز پنج کیلو کم کردم چرا چه زیاد 🌸🌺من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش🌺🌸 ⭐عبادت بجز خدمت خلق نیست⭐ 💝می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن💝
barf1401 عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 5488 نان و برنج را کم خوردمسرخ کردنی نخوردممصرف میوه و سبزی را افزایش دادمآب زیاد خوردمنمک را کاهش دادم
shahryariran6 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 8592 چرا چه زیاد مریض شدم خیلی بد الهی هیچکی اینجوری وزن کم نکنه اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕
ladies_first مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 223 نان و برنج را کم خوردم سرخ کردنی نخوردم مصرف میوه و سبزی را افزایش دادم آب زیاد خوردم نمک را کاه ... شما رژیم داشتی بدون رژیم و ورزش منظورم بود 🌸🌺من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش🌺🌸 ⭐عبادت بجز خدمت خلق نیست⭐ 💝می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن💝
ladies_first مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 223 نان و برنج را کم خوردم سرخ کردنی نخوردم مصرف میوه و سبزی را افزایش دادم آب زیاد خوردم نمک را کاه ... شما رژیم داشتی بدون رژیم و ورزش منظورم بود 🌸🌺من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش🌺🌸 ⭐عبادت بجز خدمت خلق نیست⭐ 💝می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن💝
ladies_first مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 223 مریض شدم خیلی بد الهی هیچکی اینجوری وزن کم نکنه آخی خدا سلامتی بده من تو چندماه ۸کیلو کم کردم باید برم چکاپ 🌸🌺من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش🌺🌸 ⭐عبادت بجز خدمت خلق نیست⭐ 💝می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن💝
barf1401 عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 5488 شما رژیم داشتی بدون رژیم و ورزش منظورم بود بله به رژیم اعتقادی ندارمده تا برگه رژیم از دکتر رژیم دارم ولی گیج کنندس
shahryariran6 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 8592 آخی خدا سلامتی بده من تو چندماه ۸کیلو کم کردم باید برم چکاپ احتمالا تیرویید داری اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕
ladies_first مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 223 احتمالا تیرویید داری شاید ولی تابستون پارسال که آزمایش دادم نداشتم 🌸🌺من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش🌺🌸 ⭐عبادت بجز خدمت خلق نیست⭐ 💝می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن💝