2777
2789
عنوان

بچه ها دیشب خواب دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 37 پست
فداتشم‌مهربون ۳۲

هنو دنیا نیومده

من فک کردم دنیا اومده 

بابا وزن میگیره ماه اخر وزنش بالامیره نگران نباش

پسر اول منم تو سونو کم وزن بود ۱۸۰۰بو د دنیا ک اومد۲کیلو ۷۶۰ بود

پسر دومم تو سونو ۳۰هفته فک کنم ۱۸۰۰بود وقتی ونیا اومد ۳۵۰۰بود

دخترمم ۱۹۰۰بود وقتی دنیا اومد ۳۱۰۰بود

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکاپ و کلی سنو و ازمایش دادم گفتن هیچ مشکلی نیس ولی دکتره همش میترسونه واااای وزن نگرفته واییی چه ری ...

خوب دیگه غصه چیو میخوری 

اصلا نگران نباش 

دقیقا سر بارداری بچ اول من همینجوری بود 

توکلت ب خدا اون بچع سالمه سالمه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
خدا برات نگهشون داره گلم ❤️

فدات بشم 

خدا فندق خوشگلتو حفظ کنه و نگهدارش باشه

قربونت برم استرس نداشته باش از همه چی بدتره نی نیت پسره یا دخمل؟😍😍اسمشو چی انتخاب کردیییی

پسره والا فعلا تو چندتا اسم موندیم انقد این دکترا سر وزنش حرصمون دادن باور کن فکرم به اسمش نمیرسه ک چی بذارم یکم شرایط اوکی شه میشینیم فکر میکنیم😁

😍خدا برات نگهشون داره برای وزن گیری بچه چیا میخوردی

قربونت برم 

خداوند پشت وپناهتون باشه 

من کلا بارداریام ۴کیلو کم میکنم همون ماهای اول 

ولی تو ماهای اخر فقط بچه وزن میگیره 

چیزه خاصی نمیخورم همون غذاهایی ک درس میکنم 

ولی اناناس هفتهای اخر بخوری تو وزن گیری بچه اثر داره 

من نخوردم والا🤣🤣🤣

فقط تغذیه سالم 

پسره والا فعلا تو چندتا اسم موندیم انقد این دکترا سر وزنش حرصمون دادن باور کن فکرم به اسمش نمیرسه ک ...

من دو هفته دیگه جنسیت مشخص میشه

راسته میگن ضربان قلب بچه رو جنسیت ربط داره؟

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️