2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به نخبه بودن ندارع آلمان دنبال نیروی کاره 

دقیقا فقط نیروی کاری میخواد

یکی از اقوام دور شوهرم رفته البته پناهندگی 

مافقط شنیدیم ک خودش قاچاق رفته و خانمو بچهاش دارن مدارکشونو اناده میککن از طریق کار برن 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

اسبیلدونگ هست 

ینی چیییی؟؟

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

بخوام ازدواج کنم با یک آلمانی ازدواج میکنم  محتاج افغانی نیستم

افغانی چیه افغانستانی..تازه افغانستانیا خیلی خوشتیپ و پولدارن بعضیا.المانیا خیلی نژادپرستن و از ایرانیا متنفرن

نی نی یار من کاربری سال ۹۰هستم.لطفا منو دیگه نترکون .با کاربری مامان امیر  
افغانی چیه افغانستانی..تازه افغانستانیا خیلی خوشتیپ و پولدارن بعضیا.المانیا خیلی نژادپرستن و از ایرا ...

کی گفته چرا چرت پرت میگی 

من یکی از فامیلای دورمون اونجاست همچین چیزی نمیگه 

میگه اصلا نژاد پرست نیستن.خیلی فمنیستن 

درمورد جمله دومت افغانی با افغانستانی چه فرقی داره؟

ارع پناهندگی خیلی راحته  ولی خوب من دخترم

نمیدونم ولی من نمیتونم تحمل کنم این اسمو🤣🤣🤣🤣ادم باید با عزت بره جایی

ب شوهرم میگم همونجور ک ما با افغانیا برخورد میکنیم اونجام با ایرانیا😔😔😔😔

ولی از طریق تحصیل پسرعموی شوهرم رفته کانادا 

یا از نظر مالی بری

الان اون بنده خدا چن ماه تو کشورای اطراف با همسرشو بچهاش بودن نوونستن برن قاچاق زن و بچشو برگردون ایران خودش قاچاق رف 

تا الان کلی هزینه کردن 

ارع پناهندگی خیلی راحته  ولی خوب من دخترم

اره شما دختر هستید سخته و اونجا اذیت میشین از یه طریق دیگه برو 

نمیدونم ولی من نمیتونم تحمل کنم این اسمو🤣🤣🤣🤣ادم باید با عزت بره جایی ب شوهرم میگم همونجور ک ما ...

از لحاظ پناهندگی خیلی سخته آینده ت هم معلوم نیست 

برای همین دارم سعی میکنم از طریق کار با درس برم 

که هم عزت نفس رو داشته باشم

کی گفته چرا چرت پرت میگی  من یکی از فامیلای دورمون اونجاست همچین چیزی نمیگه  میگه اصلا ن ...

عزیزم شما میخوای بری المان اول رو حرف زدنت کار کن .چرا چرت میگی یعنی چی؟؟شما اگه یکی از اقوام دورت المانه من خواهرم المانه..در ضمن افغانی واحد پول افغانستانه و افغانستانی درسته..اینجا دوستای افغان زیاد داریم ممکنه ناراحت بشن

نی نی یار من کاربری سال ۹۰هستم.لطفا منو دیگه نترکون .با کاربری مامان امیر  
از لحاظ پناهندگی خیلی سخته آینده ت هم معلوم نیست  برای همین دارم سعی میکنم از طریق کار با درس ...

اها چ جالب 

این اشنای شوهرم ک خیلی سفت گفته ک اونجا ال و بله از طریق پناهندگی برین

خوب کاری میکنی اولیتت درس باشه

انشالله موق بشی 

عزیزم شما میخوای بری المان اول رو حرف زدنت کار کن .چرا چرت میگی یعنی چی؟؟شما اگه یکی از اقوام دورت ا ...

من قصد توهین بهشون رو نداشتم و ندارم بصورت عامیانه ما از این واژه استفاده میکنیم..

خواهرتون کدوم شهر آلمان هستن؟