2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من تنهام شوهرم خونه نیست سرکاره میترسم 

دو سه تا آیت الکرسی بخون بگیر بخواب خدا این آیه رو محافظ قرار داده خیالت راحت من ماهیی ۱۰ روز همسرم شب کاره تنها میخوابیدم ایت الکرسی میخوندم میخوابیدم فقط این ماه اخری خوابم نمیره 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜
حرم کی میری برامنم دعا کن

چشم گلم ساعت هفت اینا

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
وای من تنهام شوهرم خونه نیست سرکاره میترسم 

اگ دوستی چیزی داری دختر دایی ، خاله یافامیلی بش بگو بیاد پیشت ، یا برو خونشون یا درارو قفل کن کامل و درو پنجره قفل عزیزم از چی میترسی اخه ؟

چرا میترسی

تنهام میترسم احساس میکنم یکی تو خونه اس .میخواستم برم دسشویی رو تختو نگا کردم تو ذهنم انگار ی ادم ک سیاه پوشیده جشماشم برق میزنه نیم خیز شد.ندیدم ها تو ذهنم اومد  

خیلی میترسم من ی شب در میان تنهام ولی امشب خیلی ترسیدم 

کدوم حرم میری

امام رضا

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
تنهام میترسم احساس میکنم یکی تو خونه اس .میخواستم برم دسشویی رو تختو نگا کردم تو ذهنم انگار ی ادم ک ...

ببین خسته ای زیاد چشما که خسته باشن اشتباه توهم میزنن کلا تموم پنج حس ادما وقتی بیخواب و خسته باشی اشتباه میکنن و اشتباه درک میکننن