2777
2789
من دنبال پرده ام چیزی بدلم ننشست حریرشو از نزدیک داری؟

نه عزیزم برات میندازم اما از نزدیک خیلی شیک و شاینه من حال نداشتم برم نزدیک پرده اشپزخونه هم زبرا نمیدونم تو عکسا هست یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم مباروت باشه خیلی عالی بسلامتی  این تاپیک خونه من https://www.ninisite.com/discussi ...

هیچ کدوم از عکسات باز نمیشه

سایت مشکل داره🤦🏻‍♀️

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

نه عزیزم برات میندازم اما از نزدیک خیلی شیک و شاینه من حال نداشتم برم نزدیک پرده اشپزخونه هم زبرا نم ...

من یکی از اتاقا فقط پرده میخورد ک زبرا گرفتم.

اشپزخونه پنجره نداره

واسه سالنمم دنبالشم

این شاینا مد شده ن؟

یجوری هم دیدم از نصفه به پایین طلاکوب یا نقره کوب داشت.گفت اوناهم تازه مد شدن

عه     اسی لینک بزارم تو تاپیکت از خونم؟

اره بذار من دارم جهیزیه میخرم ایده میگیرم

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

من یکی از اتاقا فقط پرده میخورد ک زبرا گرفتم. اشپزخونه پنجره نداره واسه سالنمم دنبالشم این شاینا ...

الان از پایین دکور من طلا کوبه و سنگ کوبی داره این خود پارچه ی حالت شاین داره کلش مدل قدیمی ترش هر دفعه مث اکلیل شاین داخلش داره 

ممنون عزیزم لطف داری راحت باش گلم  خدایی خودم خیلی گشتم دنبال پرده اگه اصفهانی ادرس بدم بری

نه اصفهان نیستم 😢زیاد توی تاپیکای خونه و جهیزیه میرم اولین بار بود چیزی به سلیقم خیلی نزدیک بود.میدونی قیمتا هر کدوم چقدر شد؟مثلا پذیرایی چند شد؟

نه اصفهان نیستم 😢زیاد توی تاپیکای خونه و جهیزیه میرم اولین بار بود چیزی به سلیقم خیلی نزدیک بود.مید ...

نه عزیزم جدا نمیدونم خاستی فردا از شوهرم برات میپرسم ولی کلش ک خیلیم بود ۲۳

اسی جواب نداد همین یدونه رو فعلا ببین.یهو میاد میگه چرا تو تاپیک من گزاشتی https://s8.uupload.ir/fil ...

چه اشپزخونه لوکسی

فر تو کارت برقیه یا گازی؟

راضی هستی؟