2777
2789
عنوان

دارم میرم نماز شب حاجت دارین بیاین💛💛💛

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 146 پست

انشالله حاجت روا شی گلم🙏🥰😍🌷

تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله عشقم(مجتبی) همه جوره بخوادتم و عاشق و دیوونم باشه و معتاد و مریض نباشه و شغل دولتی عالی با بالاترین حقوق رو داشته باشه و خونه و ماشین عالی بتونه خودش بخره و انشالله این ماه به خیر و خوشی و مبارکی عقد کنیم و کمتر دو ماه دیگه عروسی بگیریم  و کنار هم واقعا زندگی عالی از همه لحاظ و عاشقونه داشته باشیم 😭🙏 و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏😭 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭🙏🙏تو رو خدا خیییییلیییی دعام کن انشالله خدا خیررو صلاحمو تو خواسته ها و آرزوهام قرار بده و همه ی حاجتامو بهم بده مخصوصا عشقمو تو رو قرآن ویژه دعا کن😭🙏🥺

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زهرام ازت خواهش میکنم برای ازدواج خوبم دعا کن الهی عاقبت بخیر و خوشبخت بشی و زود زود به همه ی خواسته هات برسی 🥺🌹✨

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

التماس دعا

اسمم ریحانه 

حاحت روابشیدبرازیارت کربلادعاکن🥀💚🙏🏻

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

تو رو خدا برای منم دعا کن اسمم کوثر دعا کن خدا منو به اونی که میخوام برسونه 😔

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

عزیزم برای من دعا کن بچه مو دوست داشته باشم باردارم اسمم سعیده

بعدم لطف کن برای خودم و خواهر و برادرم دعا کن زود زود زود صاحب خونه بشیم: سعیده، الهام، جواد

حاجت روا شی ان شاء الله