2777
2789
عنوان

نامزدم مهریه رو قبول نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 6259 بازدید | 192 پست

ببین اسی اصلا نگران نباش دنبال مهریه هم نباش حقوقتو ولی با وکیل مشورت کن که دقیق تو محضر ثبت کنند . بعد چندسال که تو زندگیش بودی خودش برات بهترینا رو فراهم می‌کنه . حتی تو آمریکام بعد ده سال ازدواج قانونی اموالو نصف می‌کنند نه همون اول بیان خونه ی طرفو بگیرند . 

از آینه بپرس نجات دهنده ات را

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مهریه خیلی داغونه همش فشار پدر مادر هامون هست وگر نه منم اصلا اهلش نیستم این پدر مادر های ما با ...

نصیحت همه عالم به گوش تو بادست

تو راهنمایی نمی‌خوای تاپیک زدی که فقط تاییدیه بگیری. 

شماها رو می‌بینم بیشتر به حکمت احکام خدا پی می‌برم. اینقدر ساده و تحت تاثیر احساساتی که از هول حلیم داری میوفتی تو دیگ

ثروتش خیلی زیاده قبول نمیکنه خداییش هم انصاف نیست من بخوام نصف مالش رو بگیرم 

ببین عزیزم تو خارج هم که مهریه ای نیس ولی موقع طلاق همه چیز نصف نصفه نامزدت داره زرنگی میکنه اگر قبول کنی باختی

الان دیگه چشم پسرا ترسیده بس ک مهریه اجرا میزارن دخترا ...بعدم الان پسراهم ب این اعتقاد دارن ک حقوق زن و مرد برابره ..همون واندازه ک زن عمرش و میزاره تو زندگی مرد هم میزاره .چرا وقتی حقوق برابره زن پشتوانه داشته باشه ولی مرد نه ....بنظرم اگر آدم خوبیه کنار  بیا ..چون وقتی بد باشه حتی نمیخوای قیافش و ببینی تا این پولشم بگیری 

یعنی عشقمو بخاطر مهریه ول کنم ؟ 

چجور ایشون گفته اگه حرف مهریه باشه شما رو ول میکنه؟!

به نظرم برات ارزشی قائل نیست

شمام ک عاشق و کور و کر 

هر وقتم نخواستت راحت میگه برو 

اونوقت باید طعنه های پدرمادرت بشنوی ک جلوشون وایسادی برا مهریه

الانم هر شرطی بزاره چشم بسته قبول میکنی چون هم رابطه ج باهاش داری و وابسته شدی هم پولش چشمتو گرفته

الان دیگه چشم پسرا ترسیده بس ک مهریه اجرا میزارن دخترا ...بعدم الان پسراهم ب این اعتقاد دارن ک حقوق ...

الان واقعا به نظرت حقوق برابره ؟؟؟ تو این مملکت زندگی میکنی؟؟؟؟ معلومه پات به دادگاه باز نشده که میگی حقوق برابره وگرنه اگر یه بار پات به دادگاه باز شده بود میفهمیدی اینجا تمام حقوق با مرده و زن هیچ حقی نداره حتی همین مهریه هم پاس برسه این قدر طولانی قسط بندی میکنن که چیزی دست زنو نمیگیره بعدم برا همون سالی یه سکه اینقدر باید دوندگی کنی که کلا از خیرش میگذری

الان واقعا به نظرت حقوق برابره ؟؟؟ تو این مملکت زندگی میکنی؟؟؟؟ معلومه پات به دادگاه باز نشده که میگ ...

آره منم طلاق گرفتم دادگاه هم رفتم .همه‌ی اینا رو رفتم  ولی چون ب دنبال مهریه نبودم و خودم و میخواستم آزاد کنم جدا شدم ..خودم سالمم و همه چی و ب دست میارم و آوردم  .طمع برای مهریه نداشتم ..ب این هم اعتقاد دارم ک اگر من عمرم و گذاشتم تو خونه طرف اونم گذاشته ..یسری البته ازدواج میکنن برا گرفتن مهریه ک اون بحثش جداست ..وگرنه کسی ک ب خودش اطمینان داشته باشه دنبال چندرغاز مهریه نیست .

بستگی ب دید هرکسی داره ک این قانون و برابر ببینه یا نه ...برا من آره برابره .چون همه چی برام خوب پیش رفته حتی طلاق هم گرفتم برام خیر بود 

آره منم طلاق گرفتم دادگاه هم رفتم .همه‌ی اینا رو رفتم  ولی چون ب دنبال مهریه نبودم و خودم و میخ ...

شما شاید فرصت داشتی تا زندگیتو بسازی خیلی ها شرایط زندگیشون طوری پیش میره که مجبور میشن تو سن بالا طلاق بگیرن مه اون زمان دیگه نمیشه کاری کرد یا خیلی ها با چند تا بچه طلاق میگیرن الان که دادگاه ها نفقه ی خیلی کمی میدن و نمیشه با اون نفقه بچه رو بزرگ کرد چرا باید با این شرایط مهریشو ببخشه وقتی عمر و جوونیش رفته ،،،،مرد ها که هر زمان طلاق بدن براشون دیر نیست بازم میتونن یه زندگیو برا خودشون روبراه کنن