2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرکه سفید

بعدشم موهاتو رنگ کن

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

شامپو ضد شپش پریم 

یه سال پیش خریدم ۱۰۰ و خورده ای الان نمیدونم چنده

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️

باید زود اقدام کنی اگه میتونی همین الان برو بخر بزار براش چون هردقیقه که بمونه بیشتر میشه اونوقت دیگه قابل کنترل نیست .

البته پسرو راحت میتونی کچل کنی

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️

شامپو از داروخونه بگیر ،،،سرکه بزن ،،،ی شامپو هست اسمش سبغ خیلی خوبه هم برای تقویت هم برای شپش همیشه میتونی استفاده کنی ،،،حالا خوبه پسر موهاش بلند نیست ،،،راحت کوتاه کن با شامپو شپش بشورش همش میره

یه بار استفاده جواب میده

آره دقیقا من همون موقع که زدم رفت