2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 42 پست
من الان پستاتو دیدم تو که بچه میخوای

اره دیگ میخوام

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من الان پستاتو دیدم تو که بچه میخوای

درخواست دادی ولی بلد نیستم قبول کنم.....تو درخواستتو بردار من بدم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

[QUOTE=288084748]فکزدم نمیخوای خب بزو بیبی چک بزن ایشالا مثبته[/QUOTشب بزنم مشکلی داره؟...چون میگن باید صبح باشع

ببین برو بیبی چک بزن الان بکو چیشد

الان ندارم دو ساعت دیگ میرم بیرون میگیرم

[QUOTE=288084748]فکزدم نمیخوای خب بزو بیبی چک بزن ایشالا مثبته[/QUOTشب بزنم مشکلی داره؟...چون میگن ب ...

فرقی نداره زیاد دوتا بگیر یکی الان بزن یکی صبح تا یه ربع صبر کن مارک مدیکور و ویتاساین عالیه

سلام خوبی...بیبی زدم امروز صبح....یه هاله کمرنگ افتاد که خودم میبینم قشنگ