2777
2789
🤣🤣دارم شوخی میکنم عزیزمم من خودمم اصلا فیلم‌خارجی نمیبینم اسماشونم از همین جا یاد گرفتم

🤣🤣منم ندیدم فق میدونم نباید دید خیلی بده

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه دارم میبینمش به نظرم باحاله

بدک‌ نیست ولی عالی عالی نیست منم دیدمش تو پاییز که تازه اومده بود البته اعتراف میکنم موقعی که داشتم میدیدمش برام جالب بود بعدش که خز شد و بچه مدرسه ای ها اداشو در میاوردن دیگه خوشم نیومد

خیلی مورد داره یعنی؟؟ خودتون میدونین از کدوم لحاظ میگم😁

افتضاحه اصن نبینش من ندیدمش خدایی ولی میگن خیلی بده 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
بدک‌ نیست ولی عالی عالی نیست منم دیدمش تو پاییز که تازه اومده بود البته اعتراف میکنم موقعی که داشتم ...

منم بخاطر همون نمیدیدم الان که همه ازش دست کشیدن گفتم برم ببینم چطوریه  

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
از وقتی دیدتش دیگه چیزی نگفته معمولا راجب فیلم و سریالایی که میدید حرف میزد😂

😂😂😂😂روش نشده بگه

2790
2778
2791
2779
2792