قربونت برم عزیزم دعام کن خودم یه جاهایی خیلی ناامید میشم بدون اینکه بخوام خیلی گله میکنم بعدش خودم پشیمون میشم
جدیدا ها خیلی دلم میگیره ولی سعی میکنم خودمو با قران خوندن اروم کنم
تا خدا یه دری واسم باز کنه و راحت شم خیلب واقعا یه جاهایی داره بهم فشار میاد روحم خستس😑 ولی باز به خودم میگم مگه خدا نگفته صدام کن تا بدم منم پس شاید اونقدی که باید اونقدی که لازمه صداش نزدم بزار بازم تلاش کنم بالاخره منم حاجت میگیرم خدای منم بزرگه توکل بر خودش
عزیزم خیلی واسم دعا کن توی این چند روز اینده خبری بشه خیلی خیلی به این خبره نیاز دارم میترسم واقعا دیر بشه من شرمنده بشم جلوی خدا واقعا بنده کم تحملش فقط منم واسم دعا کن چیزی که منتطرشم فقط اتفاق بیفته راستش خواهر جونم انقد منتطرم که اتفاق بیفته دیگه فکر صلاح نیستم هرکس میگه صلاح دلم میخواد اصلا چیزی بهم نگه کسی اینو میگه حس نصیحت بهم دس میده میگم تو که حال منو میدونی حداقل کاری برنمیاد نصیحتمم نکن
فقط میگم خدایا من عواقب بعدشو قبول میکنم هرچی که میخواد باشه بدتر از الان و این سختی و دلتنگی و دلشکستن و قلب شکستن الان که نیس من با جون ودل قبول میکنم فقط حاجتمو بهم بده همین هیچی نمیخوام ازت جز حاجتم صلاحمم نیس بهم بده تا دهن بنده بی صبری مثل من بسته بشه من فقط از خودش میخوام خواستمو توکلمم بر وجود خودشه☺☺☺😉