2777
2789
عنوان

ب وقت مهدی.....🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 52 پست
ممنونم نفس جان😍❤💐🫂

😍😍😘🤲💚❤️

اینکارو انجام بده بدون کوچکترین شکی ، با اعتماد و توکل کامل به خدای مهربونمون قشنگم 😍🤲💚به نیت همه ی حاجتتون تونستی هر روز سوره مبارکه محمد و بخون یا روزی چند آیه یا اگه وقت نداری شنبه ها ک متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون تقدیم کن به پنج تن آل عبا عاااااالیه معجزه می‌کنه دوای همه درداست کلا 3۸ تا آیه بیشتر نداره ولی کلی حاجت گرفتم از این سوره پاک با اعتماد به خدا بخون و توکل کن ب خدا ان شاالله حاجت روا میشین بحق مادره پاکمون خانم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها😍 و نذر چهل شهید هم عاااااالیه ، یعنی تا چهل روز هر روز ب نیت یک شهید سوره مبارکه یاسین و می‌خونی دو روز آخر یک روز  ب نیت شهدای گمنام و  یک روز ب نیت آقا امام حسن مجتبی علیه السلام حضرت سیدالشهدا و آقا حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام شهدای کربلا بخونین عالیهخودم دقیقا آخرین روز حاجت گرفتم همیشه اول دعاهاتون امام زمانمونو دعا کنین چون آقا دعات می‌کنه حاجتت زودتر برآورده میشه 🥺🤲💚
😍😍😘🤲💚❤️

❤❤❤❤💐😘

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام جانا  عزیزدلی  قبول باشه آجی جونم ، آجی تو اینجور تاپیکا تگم کن بی زحمت اجرا با خدا ...

ممنون عزیز دلم همچنین 

چشم عزیزم 

خدا بهش سلامتی بده 🥺🥺براش ۳ حمد میخونم و صلوات میفرستم 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ای جونم ب این دله پاک و حرفای قشنگت ،خیبی نیاز داشتم 🥺💚🤲 آجی میگن مهم نیست قفلا دسته کیه مهم این ...

قربونت برم عزیزم دعام کن خودم یه جاهایی خیلی ناامید میشم بدون اینکه بخوام خیلی گله میکنم بعدش خودم پشیمون میشم 

جدیدا ها خیلی دلم میگیره ولی سعی میکنم خودمو با قران خوندن اروم کنم 

تا خدا یه دری واسم باز کنه و راحت شم خیلب واقعا یه جاهایی داره بهم فشار میاد روحم خستس😑 ولی باز به خودم میگم مگه خدا نگفته صدام کن تا بدم منم پس شاید اونقدی که باید اونقدی که لازمه صداش نزدم بزار بازم تلاش کنم بالاخره منم حاجت میگیرم خدای منم بزرگه توکل بر خودش 

عزیزم خیلی واسم دعا کن توی این چند روز اینده خبری بشه خیلی خیلی به این خبره نیاز دارم میترسم واقعا دیر بشه من شرمنده بشم جلوی خدا واقعا بنده کم تحملش فقط منم واسم دعا کن چیزی که منتطرشم فقط اتفاق بیفته راستش خواهر جونم انقد منتطرم که اتفاق بیفته دیگه فکر صلاح نیستم هرکس میگه صلاح دلم میخواد اصلا چیزی بهم نگه کسی اینو میگه حس نصیحت بهم دس میده میگم تو که حال منو میدونی حداقل کاری برنمیاد نصیحتمم نکن 

فقط میگم خدایا من عواقب بعدشو قبول میکنم هرچی که میخواد باشه بدتر از الان و این سختی و دلتنگی و دلشکستن و قلب شکستن الان که نیس من با جون ودل قبول میکنم فقط حاجتمو بهم بده همین هیچی نمیخوام ازت جز حاجتم صلاحمم نیس بهم بده تا دهن بنده بی صبری مثل من بسته بشه من فقط از خودش میخوام خواستمو توکلمم بر وجود خودشه☺☺☺😉

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
ممنون عزیز دلم همچنین  چشم عزیزم  خدا بهش سلامتی بده 🥺🥺براش ۳ حمد میخونم و صلوات میفرس ...

سلام خواهرم 

خیلی لطف کردی جونم ، خدا مادرشوهر گلتو بیامرزه واسشون فاتحه و قرآن میخونم🥺💚🤲

اینکارو انجام بده بدون کوچکترین شکی ، با اعتماد و توکل کامل به خدای مهربونمون قشنگم 😍🤲💚به نیت همه ی حاجتتون تونستی هر روز سوره مبارکه محمد و بخون یا روزی چند آیه یا اگه وقت نداری شنبه ها ک متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون تقدیم کن به پنج تن آل عبا عاااااالیه معجزه می‌کنه دوای همه درداست کلا 3۸ تا آیه بیشتر نداره ولی کلی حاجت گرفتم از این سوره پاک با اعتماد به خدا بخون و توکل کن ب خدا ان شاالله حاجت روا میشین بحق مادره پاکمون خانم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها😍 و نذر چهل شهید هم عاااااالیه ، یعنی تا چهل روز هر روز ب نیت یک شهید سوره مبارکه یاسین و می‌خونی دو روز آخر یک روز  ب نیت شهدای گمنام و  یک روز ب نیت آقا امام حسن مجتبی علیه السلام حضرت سیدالشهدا و آقا حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام شهدای کربلا بخونین عالیهخودم دقیقا آخرین روز حاجت گرفتم همیشه اول دعاهاتون امام زمانمونو دعا کنین چون آقا دعات می‌کنه حاجتت زودتر برآورده میشه 🥺🤲💚
قربونت برم عزیزم دعام کن خودم یه جاهایی خیلی ناامید میشم بدون اینکه بخوام خیلی گله میکنم بعدش خودم پ ...

اجی گله قشنگم از تو بعیده این حرفا ، ببین انقد با ایمانی شیطون لعنتی و خدا لعنتش کنه داره وسوسه می‌کنه ک این حرفا رو بزنی ، گلم من مث خودتم دردتم می‌دونم ولی همیشه پیش خدا زار بزن بگو خدایا ارزومو با حکمتت یکی کن ، نگو حتی اگه صلاحم نیست حاجتم بده ، فقط دعا کن مصلحت خدا با ارزوت یکی بشه

ب جونه خودم تو بد هچلی گیر افتادم فقط دارم زار میزنم و دعا میکنم فقط از خدا می‌خوام آرزو ب دلم نمونه و ارزومو ب صلاحم با مصلحتش یکی کنه 🥺💚🤲

تو هم نگو خدایا حتما بده اینجوری خدای نکرده احتمال بدتر شدن وجود داره ، تو ک همیشه توکلت ب خدا هستش و خودتم شاهد بودی ک خدا چجوری یکی یکی و واست حل کرد این ب بعد هم بهش اعتماد کن ، معجزه واسه خدا کاری نداره فداتشم🥺❤️

سلام خواهرم  خیلی لطف کردی جونم ، خدا مادرشوهر گلتو بیامرزه واسشون فاتحه و قرآن میخونم🥺💚🤲

سلام گلم 

خواهش میکنم عزیزم سلامت باشی 💙💚💙

ممنونم گلم لطف کردی خدا امواتت رو ببخشه و بیامرزه 🤲

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام گلم  خواهش میکنم عزیزم سلامت باشی 💙💚💙 ممنونم گلم لطف کردی خدا امواتت رو ببخشه و بیامر ...

عزیزدلمی خواهرجونم😍💚🤲

اجی گله قشنگم از تو بعیده این حرفا ، ببین انقد با ایمانی شیطون لعنتی و خدا لعنتش کنه داره وسوسه می‌ک ...

اجی جونم به قران دس خودم نیس وافعا بدجوری دارم روانی میشم یه جاهایی واقعا عین دیونه ها میشم تو میدونی مشکلمو درد منو میدونی اچی اتفاقا این باز میخوام به زور بخوام واقعا دیگه صلاح واسم اهمیتی نداره فثط حاجتم مهمه شده شوخی من با اون حاجت یه ساعت باشه بازم حاصرم حاجتم براورده بشه واقعا فقط میخوام خدا حاجتمو بده هیچی ازش نمیخوام همه امیدم به معجزه ای هست که نشونم داده به نشونه هایی هست که بهم نشون میده ولی به خدا یه جاهایی این چیزایی که میدونم باعث میشه بدجوری دلشکسته بشم کلا ناامید بشم یه جایی انقد گریه میگیرتم هیچی ارومم نمیکنه میگم خدایا اگه جایی گله کردم واقعا باهات بد حرف زدم کاری کردم باب میلت نبود تورو خدا به خاطر اینا منو ار حاجتم دور نکن واقعا من حاجتمو میخوام هیچکدوم از حاجتما رو براورده نکن فقط همین یدونه رو براورده کن همین 

اجی جونم دعا کن تو میدونی من چی میگم منو میفهمی دعا کن اگر به صلاحم نیس بشه من میدونم حاجتم واقعا به دردم میخوره حاجتم همونیه که میخوام حاجت من باید براوردع بشه اجی باور کن خدا بهم یه نشونه هایی داده که براورده میشه ولی دلتنگی سختی ها دلشکستن هایی که میبینم باعث میشه کم بیارم اصلا به قران دست خودم نیس خیلی صعیف و نفس شدم خدا منو ببخشه که انقد ا یتش میکنم میگم خدا تو میدونی من چقد صبرم کمه تو رو خدا با حاجتم صبرمو امتحان نکن که رد میشم تو امتحانت تو میدونی چقد حاجتم واسم عزیزه منو داری باهاش امتحان میکنی میدونم ولی بدون دارم له میشم تو رو خدا یه راه میان بر بهم نشون بده واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم خدا تو به حق امروز که روز صاحب الزمان کمکم کن تو رو به حق همه بنده های  خوبت کمکم کن من میدونم کار خاصی تو زندگیم نکردم که قسمت بدم حاجت دلمو بدی ولی تو رو به قاصی الحاجات بودنت تو رو به اسم اعطمت تو رو به حق مهربونیت تو رو به حق امام حسین تو به پهلوی شکسته فاطمه جانت تو رو دل شکسته زینب جان کمک ای خدا دلم شکسته از کسی هیچ کاری برنمیار جز خودت تو رو به کی قسم بدم که دیگه کاری کنی ای خدا این قدم اخرم بردار دارم از این همه صبرت دیگه کم میارم از این همه حکمتت دارم کم میارم خدا تو میدونی چقد عاشقتم چقد هرجا گندی زدم چطوری کمکم کردی ابروم نریزه خدایا اینبارم یه بزرگی کن در حقم ای خدا دارم میپاشم از هم این بار منم در نطر بگیر دل شکستم قلب تیکه تیکم توان نداشتم صبر لبریز شدم بعد واسم حکمت در نطر بگیر ای خدا خدا خدا میشه منم بیام بگم حاجتم براورده شد میشه من میدونم حاجتمو ارت ۱۰۰ درصد میگیرم شکی ندارم ولی صبرم تموم شده دیگه نمیتونم صبوری کنم دیگه صبوری بلد نیستم خدا جونم میشه خدایا به این اشکایی که دارم میریزم یه کاری کنی به خداوندیت دیگه صبرم تموم شده به خودت قسم به اهل بیتت قسم دیگه واقعا واقعا واقعا نمیدونم چطوری خودمو اروم کنم ارامشم داره نابود میشه خدایا دیگه من چه کنم به چشمت بیاد این قدم اخرم واسم بردار ای خدا فقط همین یه بار قول میدم قول میدم به خودت قسم میخورم قول میدم کاری نکنم ناراحتت کنم فقط حاحتمو بهم بده به زودی زود خدایا من حاجتمو الان میخوام😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تورو خدا هرکی پست منو میبینه یه دعای از ته دل واسم کنه من به دعاهای شما باور دارم میدونم با دلای پاکتون حتما خدا به من کمک میکنه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
اجی جونم به قران دس خودم نیس وافعا بدجوری دارم روانی میشم یه جاهایی واقعا عین دیونه ها میشم تو میدون ...

آجی جونم بخدا بقران حاجته منم همه اینایی ک میگی هست ، ب همون خدایی ک تو بدترین شرایط کمکمون کرد انگار دعاهای قلبیه منم بود 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 مطمئن باش خدا صداتو می‌شنوه ، این قسم ها عرشه خدا رو میلرزونه مخصوصا اسم مبارک مادرمون خانمم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها 😭🤲💚 بقران آجی منم فقط میگم خداااااایا می‌دونم کثیفم می‌دونم دعاهام تا دم در هم نمیره ، هرچی منم بدم هزاران برابرش تو خوبی تو الرحم الراحمینی 😭😭😭😭😭😭 تو گناهامو نگا نکن تو حاجتمو بده😭 آجی فقط بسپار ب خودش بازم صبوری کن ، اینهمه نشونه داده خودش درست می‌کنه قربون خدا برم ک انقدددددددد مهربون و صبوره🥺🥺🥺🥺🥺 فقط آجی دعا کن بگو خدایا من راضیم ب رضای تو ، بگو خدایا صبرم تموم شد حاجتمو با حکمتت یکی کن🥺😭🤲💚💚

آجی جونم بخدا بقران حاجته منم همه اینایی ک میگی هست ، ب همون خدایی ک تو بدترین شرایط کمکمون کرد انگا ...

اجی تو رو خدا تو دیگه نگو صلاح و مصلحت اجی جونم ت  که میدونی حاجت دلمو نگو صلاح من صلاح نمیخوام میگم شده خوشی من با حاجتم یه دقیقه باشه بازم میخوامش من تحمل سختی های بعدشو دارم ولی تحمل نداشتن حاجتمو ندارم خودش میدونه من فقط همین یه حاجتو میخ ام ازش 

اجی باور کن هرچی بهم نشونه میده دیگه نمیفهمم بی عقل شدن اصلا تو عمرم تا حالا اینطوری نشده بورم که نتونم انقد بی صبر باشم جوری شدم که یه تایمی خوبم یه تایمی فقط و فقط گریه میکنم و اینا نا خواب دارم نخ خوراک نه درس میخوتم هیچی فقط میخوام ای خدا یه کاری کن پس کی دیگه میشه نوبت من با صبر منو امتحان نکن تو نقطه صعف منو میدونی نکن این یه کارو با من من صبرشو ندارم من طاقت ندارم منو با این حاجتم امتحان نکن تو میدونی چقده چقده حاجتم عزیزه واسم دیگخ نمیکشم دیگه واقعا نمیتونم خوا جونم به وقتایی به خدا عین احمقا همش گله میکنم ولی دس خودم نیس انقد حرف زدم خودم خسته شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم خدایااااااااااااااااااااااااآاا😭😭😭😭😭

اجی تو رو خدا تو دیگه نگو صلاح و مصلحت اجی جونم ت  که میدونی حاجت دلمو نگو صلاح من صلاح نمیخوام ...

بخدا درکت میکنم ، چون خودم انقد زار میزنم ی وقتایی بی ادبی میکنم گله میکنم بازم معذرت خواهی میکنم ، ولی عشقه دلم لااقل دهان این باشه بگو خدایا ازت می‌خوام آرزوم با رضای تو یکی باشه ، آجی با قرآن خواندن دلت و آروم کن بخدا قرآن و دعا و..... خودش راه رسیدن ب حاجته

بخدا درکت میکنم ، چون خودم انقد زار میزنم ی وقتایی بی ادبی میکنم گله میکنم بازم معذرت خواهی میکنم ، ...

اره اجی چون شرایطمون عین همه همو بهتر درک میکنیم 

راستش دروعه بگم حرفتو میپدیرم میگم صلاح یا رصا دروعه شاید کفرم صاحب بشه شرمندتم خدایا علط میکنم ولی تو این یه مورد دروعه بگم کوتاه میام 

اجی والا با خدا شرط کردم سر این قصیه واقعا نمیتونم بگدرم خیلی جاها واقعا نداده گفتم باش خدا باش ولی این بار هر طوری شده من به زورم شده میگیرن اصلا نمیتونم زندگیم بدون این حاجتم بی معنیه اصلا به چه دردی میخوره دیگه زندگی کنم دیگه به چه امیدی زندگی کنم 

فقط فعلا یه مدت تایم دادم که بشه نشه ویگه امیدی واسه زندگیم ندارم 

اره اجی واقعا قران جواب میده دیگه این روزا شاید وقت نکنم نخونم یا کمتر بخونم ولی هروفت بشه فقط قران پیخونم تا یکمی واقعا اروم بشم تا به خدا حداقل یه نیم قدم نزدیک شم😔😔😔😔

اره اجی چون شرایطمون عین همه همو بهتر درک میکنیم  راستش دروعه بگم حرفتو میپدیرم میگم صلاح یا ر ...

الهی فداتشم با قلبه شکستت اول امام زمانمونو صاحب قلبمونو دعا کن بعد همه مریضا و همه حاجتدارا در آخر آجی واسه من دعا کن تو رو خدا ب خدا بگو ی بندت خیلی کثیفدو روسیاهه گناهاشو ببخش و حاجتشو بده😭😭😭😭😭🤲💚