2777
2789
خدا خیلی مهربونه حتما چیزایی ک میخوای بهترینش قسمتت میشه

الهی آمین برای همه 

ولی عزیزم نگو حتما ،همین حرفا کم خودم و میدونم خیلیا رو داغون نکرد ،واقعیت اینه که اینطور نیس ،هیچ چیز تضمینی و صد در صدی نیس واقعیت اینه خدا باید بخواد برا آدم ،بخواد میشه نخواد م نه ،حالا آسمون م به زمین بیاری ،دعا و ختم و چله و ... هر چیزی 

گاهی گمان نمی‌کنی ولي خوب می‌شود/گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود 

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، اینم پذیرشش آسون نیس البته ،ولی خب اگه اطمینان کامل ببندی و نشه خیلی آدم اذیت و سرخورده و داغون میشه

الهی آمین برای همه  ولی عزیزم نگو حتما ،همین حرفا کم خودم و میدونم خیلیا رو داغون نکرد ،واقعیت ...

عزیزم من مبنای حرفام اعتقاداتم و تجربه هامه

ایمان دارم خدا خیلی مهربونه وچیزی ک برای ما بهترینه رو موقعی ک بهترین وقته بهمون میرسونه♥

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد منم دلم میخواد🥲🩵

میدونی اینقد دلم میخواد من و بچم باشیم 

من و یه پسرکوچولوی شیطونک با هم بریم پارک خانه بازی شهربازی همه جا با هم وقت بگذرونیم 

اون وقت اون رفیقمه رفیق همیشگی من 

وقتی اون باشه من پشتم گرمه دلم گرمه دست هام گرمه 

ولی کو کجاست؟ 

هر مردی ازش خوشم میاد بهش نزدیک میشم تو زرد از آب درمیاد حرف هام حس هام نادیده میگیره 

لعنت به همشون

پول زیاد حال منو خوب نمیکنه  مطمئنم پول زیاد فقط در حد چند روز میتونه یه خرده حالمو عوض کنه ول ...

ان شاءالله که مشگلتون حل بشه

و به خواسته هاتون برسین

امیدوارم آنقدر غرق خوشبختی بشین که 

این روزهای سخت و فراموش کنید

عزیزم من مبنای حرفام اعتقاداتم و تجربه هامه ایمان دارم خدا خیلی مهربونه وچیزی ک برای ما بهترینه رو ...

انشاالله همیشه همین اعتقادت و ایمان بمونه،قشنگه 🌷

منم دوس داشتم این ایمان و داشته م ،ولی خب تجربه های من اینجوری نبود و به این ایمان نرسیدم

انشاالله همیشه همین اعتقادت و ایمان بمونه،قشنگه 🌷 منم دوس داشتم این ایمان و داشته م ،ولی خب تجربه ...

از عشق الهی میخوام ک زندگیت به سرعت و اسانی سر شار از عشق و شادی و ارامش و ثروت بشه عزیز دلم🧚‍♀️

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
میدونی اینقد دلم میخواد من و بچم باشیم  من و یه پسرکوچولوی شیطونک با هم بریم پارک خانه بازی شه ...

میفهمم چی میگی ،خودمم این حس و داشتم واقعا تو یِ سن هایی این نیاز ها خیلی هست و به چشم آدم میاد و قشنگ حس ش میکنه آدم ،مثلا خودم اخیرا بچه ها رو میدیدم دلم براشون میرف ،اینقد برام دوست داشتنی و شیرین بودن ،خیلی احساس نیاز و احتیاج میکردم،میگفتم کاش این بچه برا من بود، ینی میشه یِ روزی منم طعم مادری رو بچشم ،ازدواج کنم و این حس قشنگ مادری و داشتن کوچولوی شیرین و تجربه کنم؟

امیدوارم به زودیِ زود قبل از اینکه امیدت بره این اتفاق های قشنگ برات پیش بیاد ...🥲🪻

کاش واسه هردومون زودتر بشه... واسم سخته بگم امیدوارم😞

کاش ... 

هعی چی بگم ،زوری که نمیشه 🙂❤️‍🩹میفهمم منم یِ وقتا انقد حالم سنگینِ که حتی نمیتونم و نمیخوام دیگه دعا کنم ،خواسته ها مو بخوام ،طلب کنم ،بیان کنم یا هر چی