2777
2789
عنوان

ژل لب + عکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4400 بازدید | 91 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دیگه ی سیسی بالا نیم سیسی پایین زد امیدوارم منم کم بشه اینجوری شوهرم منو میکشه😭

درست میشه غصه نخور تا هفته بعد میره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اولا که خیلی خیلی قشنگ شده دوما یک هفته دیگه ورمش میخوابه و کاملا طبیعی میشه سوما یک ماه بعد هی دکتر رو فحش میدی چرا کم زده معلوم نیست🤣🤣🤣 من چندبار زدم اگه میخوای ژلت رو نابود کنی کمپرس گرم بزار ولی حیف چند روز تحمل کن ببین چقدر قشنگتر میشه

فرشته ها با هم می آیند ... خدایا شکرت
عزیزدلم چقدر ماندگاری داره؟

نهایتا ی ماه و نیم تا دوماه بستگی به جنسش داره

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
واقعا میگی الان راضی چقدرش جذب شد؟ کمپرس سرد میزاشتی یا گرم؟

اره الان هم طبیعی و زیبا شده و هم قلوه ای طور شده اما انگار ژل نزدم و لب طبیعی خودم هست ، شم هم اگر دیدین بعد از ۱۰ روز یا ۱۵ روز جذب شده برای تثبیتش و برای اینکه یکسال موندگار بشه اگر یکبار دیگه بزنین عالی میشه 😍 چون بار اول بدن ژل رو میخوره و تقریبا چیزی نمیمونه ازش

دقیقا

خوب فرم لبش خودش خوب بوده الآنم فقط باد کرده یه بادبادک هر شکلی باشه وقتی بادش کنی به همون شکل در میاد .نمی‌دونم چرا بعضیا یه نمونه دماغ عملی خوشگل یا لب ژل زده خوشگل گیر میارن میگن ما میخایم این شکلی بشیم در صورتی که عمل یا ژل یا .....خود شکل طبیعی و یه کم عوض می‌کنه معجزه که نمیکنه دیگه

نهایتا ی ماه و نیم تا دوماه بستگی به جنسش داره

چقد کم من فک میکردم ۶ ماه تا یه سال میمونه😑

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

اره الان هم طبیعی و زیبا شده و هم قلوه ای طور شده اما انگار ژل نزدم و لب طبیعی خودم هست ، شم هم اگر ...

انشاالله ک همینطور باشه ممنونم عزیزم از راهنماییت اگع امکانشو داشتین عکس لبتونو بزارین 🌹