2777
2789
عنوان

رحم دوشاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 44 پست

سلام دوستان.من تو بارداری اولم متوجه شدم رحمم دوشاخه.خداروشکر به مشکلی برنخوردم دخترم صحیح و سلامت بدون هیچ دارویی یا سرکلاژ سرموقع به دنیا اومد.الانبعد نه سال دوباره باردار شدم که تو پنج هفتگی ماه پیش سقط شد.

اونم به دلیل خارج از رحم بودن .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گلم سلام مشکلتون حل شد؟؟؟

سلام بله عزیزم بارداریم سرکلاژ کردم خداروشکر مشکلی پیش نیومد ولی نه ماه استراحت مطلق بودم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خدارو شکر خیلی خوشحالم برات عزیزم راستی رحم دوشاخ ینی چی اصلا؟؟؟ بالاخره برای شما راس بود یا نه؟؟ ...

رحم دوشاخ رحمیه ک وسط رحم ی سپتوم(دیواره)وجود داره و تو ماههای بالاتر بارداری ک بچه بزرگتر میشه و جا نداره باعث سقط میشه 

من رحمم دوشاخ بود ولی اون سپتوم تا پایین نبود و یک مقدار از رحمم رو گرفته بود  

واریکوسل هم ک خیلی اطلاعاتی ندارم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ببخشید اگه وسط رحم ی دیواره باشه مگه امکان نزدیکی وجود داره اصلا؟؟

مگه ب رحم ربط داره اصلا 

آخه توی نت دیدم اونایی ک سپتوم تا پایین اومده و اصطلاحا بهش میگن بدخیم

نمیدونم راجع ب اونا اطلاعاتی ندارم 

2791
2779
2792