2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزدلم منم از قبل رو زانوهام داشتم  مشكلي هم ندارم باهاشون  فقط ميخوام زودتر تغيير رنگ ...

ببین همش بستگی به رنگ و جنس پوست خودت داره 

من لیزر کردم انولع و اقسام کرم های گروووون و خارجیو توی بارداری زدم ،سه او دو انجام دادم ولی نرفت ،جلوگیری از ترکم نکرد،ولی اون بنفشی و قهوه ای بودن بعد از دو سه ماه میره نگران نباش،قدم نو رسیده مبارک عزیزم

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
عزيزدلم منم از قبل رو زانوهام داشتم  مشكلي هم ندارم باهاشون  فقط ميخوام زودتر تغيير رنگ ...

البته وقتی قرمز هستن لیزر کنی یا کرم های مخصوص بزنی خیلییییییی کمرنگ میشن و محو 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
چ كرمى

رژودرم من شنیدم خیلی خوبه 

گلم الوئورا صد در صد یعنی گیاه رو بگیر ژلشو خارج کن بزن روی ترک هم خارشش خوب میشه هم سریع قرمزیش میره هم جای ترک ها خیلی محو میشن الان که ترک ها تازس بزنی عالیه 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)