2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزيزدلم منم از قبل رو زانوهام داشتم  مشكلي هم ندارم باهاشون  فقط ميخوام زودتر تغيير رنگ ...

ببین همش بستگی به رنگ و جنس پوست خودت داره 

من لیزر کردم انولع و اقسام کرم های گروووون و خارجیو توی بارداری زدم ،سه او دو انجام دادم ولی نرفت ،جلوگیری از ترکم نکرد،ولی اون بنفشی و قهوه ای بودن بعد از دو سه ماه میره نگران نباش،قدم نو رسیده مبارک عزیزم

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
عزيزدلم منم از قبل رو زانوهام داشتم  مشكلي هم ندارم باهاشون  فقط ميخوام زودتر تغيير رنگ ...

البته وقتی قرمز هستن لیزر کنی یا کرم های مخصوص بزنی خیلییییییی کمرنگ میشن و محو 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
چ كرمى

رژودرم من شنیدم خیلی خوبه 

گلم الوئورا صد در صد یعنی گیاه رو بگیر ژلشو خارج کن بزن روی ترک هم خارشش خوب میشه هم سریع قرمزیش میره هم جای ترک ها خیلی محو میشن الان که ترک ها تازس بزنی عالیه 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)