2777
2789
عنوان

درمان بوی بد واژن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر عفونت نداری که دیگه این بو طبیعیه  اگر عفونت داری که درمانش کن. سراغ این درمونای خونگی نر ...

ای خواهر جیگرم اتیش گرفته بس ک یسره قرص خوردم الان دیدم باز بو میده گریم گرفت دوباره برم دکتر اونم با این ویزیتا

شوهرمم گیرع ک چرا خوب نمیشم و یوقت سرطان نگیرم و این فکر سرطانم از ی طرف رو مخه تو اقدامم هستم میگمشاید نازایی بیاره 

ای خواهر جیگرم اتیش گرفته بس ک یسره قرص خوردم الان دیدم باز بو میده گریم گرفت دوباره برم دکتر اونم ب ...

برو طب سنتی 

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

صفرا چیه؟علیمش؟نمیدونم اصلا ازمایش اینو ندادم

گلم آزمایش نداره. وقتی حرارت بدنت بالا بره. علائمشم یکی بوی بد و تند بدن. تلخی دهان وقتی از خواب بیدار میشی. البته وقتی زیادتر باشه  رفلاکس معده. درد شقیقه ها . ترک کف پا هم ایجاد میشه. صورتت جوش بزنه.