2821
2789

خوب شاید اون بجه اصلا مسلمان نباشه 

بزرگ ترین جنایتکه دین خودت رو به بچت به زور تحمیل کنی

دوما هیچ دخلی نداره 

امیر . علی . فاطمه حسین و ..... یه بار دوبار ده بار صد بار هزاربار

یه نفر  دو نفر سه نفر چهار نفر و ..... چه خبره واقعا ادم عصبی میشه 

شاید واقعا تو اشتباه برش زدی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب شاید اون بجه اصلا مسلمان نباشه  بزرگ ترین جنایتکه دین خودت رو به بچت به زور تحمیل کنی دوم ...

آخ چقدر حرف دل منو زدی

الان من اسمم مذهبیه درحالیکه خودم اصلا مسلمون نیستم فقط بابام دینشو بهم تحمیل میکنه 

چون در کنار ایرانی بودن مسلمان هم هستن

پدرومادر مسلمان هستن نه بچه😐 اون بچه باید حق انتخاب داشته باشه که مسلمون باشه یا نه، با انتخاب اسم مذهبی فقط حق انتخاب رو ازش میگیریم و دینمون رو بهش تحمیل میکنیم 

پدرومادر مسلمان هستن نه بچه😐 اون بچه باید حق انتخاب داشته باشه که مسلمون باشه یا نه، با انتخاب اسم ...

خب شما کامنت اون کاربر رو نخوندید!

ایشون هم از بچه سوال نپرسیدن

از استارتر پرسیدن چرا اسم ایرانی نمی ذارید، من هم گفتم چون مسلمان هم هستن

در ضمن این که تو گوش نوزاد همون ابتدا اذان میگن و مسلمان به حساب میاد

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خب شما کامنت اون کاربر رو نخوندید! ایشون هم از بچه سوال نپرسیدن از استارتر پرسیدن چرا اسم ایرانی ن ...

خب همین اذان گفتن هم تحمیله دیگه، بچه نمیتونه ملیت خودش رو عوض کنه و درمورد ایرانی بودن حق انتخاب نداره، ولی درمورد دین خودش باید داشته باشه

خب همین اذان گفتن هم تحمیله دیگه، بچه نمیتونه ملیت خودش رو عوض کنه و درمورد ایرانی بودن حق انتخاب ند ...

ظاهرا از نظر شما این که مادر و پدر برای بچه ی خودشون چی انتخاب میکنن تحمیله

ولی این که شما به زور می خواید عقایدتون رو به دیگران تحمیل کنید ، تحمیل کردن نیست!

خیلی جالبه!!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اسم پسر من سامیار خیلی خیلی اسمشو دوستدارم ولی حساسم کردن اسمش زیاد خوشگل نیست با خودم میگم کاش اس ...

وای به این قشنگی من عاشق سامیارم  اسم پسر شیلا خدادم هس تازه سامی صداش میزنن تو خارج 

بچه ها رایان قشنگه؟  دوستم میگه نه بعدا رایانه صداش میکنن

رایان قشنگترین اسم دنیا من مجردم از ۶ سال پیش اسم پسراینده ام عشقمم میگه تو اسم بچه هامون بعدا بذار بین المللی هم هس خیلیم شیک هیچوقت قدیمی نمیشه معنیشم که قشنگ به فارسی یعنی باهوش اندیشمند به انگلیسی یعنی پادشاه کوچک بنظرم حتما بذار همه اسم ها رو کسی بخوادمسخره کنه میتونه مسخره کنه  آدریان  دیان  آدرین  ادوین  سایمان  هم بین المللی و قشنگند همینطور سامین 

رایان قشنگترین اسم دنیا من مجردم از ۶ سال پیش اسم پسراینده ام عشقمم میگه تو اسم بچه هامون بعدا بذار ...

ممنون عزیزم منم خیلی دوسش دارم😍 به آدرین هم فکر کردم خیلی قشنگن

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
وای به این قشنگی من عاشق سامیارم  اسم پسر شیلا خدادم هس تازه سامی صداش میزنن تو خارج

😍😍

منم خیلی اسمشو دوستدارم ولی یه سریا رو عصابم راه میرن

آره خواهرم بهش میگه سامی هر چی میگم بگو سامیار میگه سامی بیشتر بهش میاد 😍😅😅

ایران من ایران من 🖤