2777
2789
عنوان

حرز امام جواد کلی تعریفشو شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی نظیره من تقریبا دوماهه استفاده میکنم اون حرز اصلی طولانیه که یه نماز طولانی هم داره. ببین قبلش ...

اینطور ک بد شد😑🤦🏻‍♀️فک کن دیگه همش باید نگران باشی درش نیاری

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜

من کبیرشو از مشهدبرای دخترم  گرفتم روی پوست اهو  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
بی نظیره من تقریبا دوماهه استفاده میکنم اون حرز اصلی طولانیه که یه نماز طولانی هم داره. ببین قبلش ...

انقدر دوست دارم از یه جای معتبر پیدا کنم 

چون میگن به طرفی که مینویسه خیلی بستگی داره 

برام دعا کن بتونم پیدادکنم

🍃و خداوند کفایت میکند و اوچه خوب نگهبان و یاوریست🍃 این کاربری متعلق به چندین نفر میباشد 

سرچ کنید خواص حرز امام جواد از زبان آیت الله بهجت اونوقت متوجه میشوید به چه درد میخوره

زندگیم داشت واسه فتنه دیگران میپاشید

بچم همش شبا تا صبح ناله میکرد(انواع دکتر بردم خوب نشد)

همسرم داشت ازم دور میشد

خدارو شکر همه چی به مرور خوب شد(بعد از حرز خریدن برای همه خانواده)

الهم عجل لولیک الفرج
انقدر دوست دارم از یه جای معتبر پیدا کنم  چون میگن به طرفی که مینویسه خیلی بستگی داره  ب ...

منم مدت ها نگرفتم تا از جای خوب پیدا کنم

عباس ذوالقدری طلبه خوبیه و قابل اعتماد . اینستاش هس ببین انجام میده یا نه

منم مدت ها نگرفتم تا از جای خوب پیدا کنم عباس ذوالقدری طلبه خوبیه و قابل اعتماد . اینستاش هس ...

مرسی عزیزم راستش به اینستا اینا اعتماد ندارم

دعا کن برام 

🍃و خداوند کفایت میکند و اوچه خوب نگهبان و یاوریست🍃 این کاربری متعلق به چندین نفر میباشد 
مرسی عزیزم راستش به اینستا اینا اعتماد ندارم دعا کن برام 

اقای طبی هم کارشون عالیه 

توایتاهم کانال داره 

@khanetebi

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊