2777
2789
عنوان

مهمون یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 52 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیادی سختش نگیر به نظرم پاستا درست کن هم باکلاسه هم مناسبه شامه هم کافیه یه مدل غذا ریخت و پاش زیادی نکن بجاش چند تا دسر درست کن،تیرامیسو،ژله،ژله بستنی،کیک بستنی و... هر کدومو دوست داشتی

منم شب مهمون دارم دقیقا مثل شما دوست همسرم با خانوادش میان برای اولین بار 

مرغ و فسنجون و سوپ جو میپزم . سالاد شیرازی و ماست خیار و سالاد روسی 

برای پذیرایی هم چای و کوکی و بیسکوییت و کیکی ک خودم پختم و شوکورول و تخمه و گردو و بادام آماده کردم 

من باشم یه پیش غذا مثل سوپ یا یوفکا پنیری درست میکنم یه مدل غذا مثل مرغ  یه مدل هم دسر مثل شی ...

پیش غذا دیگ چی بغیر از سوپ و یوفکا پنیری ؟ک مناسب تابستون باشه آخه سوپ گرمه یکم برای زمستون بهتره۲

نکنه در مورد تاپیک بغلی داری میگی که گفت قورمه سبزی با عشق گذاشت بار خواهرشوهرش و بچه هاش کوفت کردن؟ ...

خیلی بده من واقعا از طرز رفتار اون خانم تعجب کردم . مهمونه دیگ حالا چ بهتر ک سر سفره شما بشینن و غذا بخورن .‌هرچقدم‌ادم بدی باشه وقتی مهمونه باید روی خوش نشون داد

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

ماکارونی و حذفش کن

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....