2821
2789
هیچی میاد میگه باید برای هر بسته ب منم پول بدین چون  حقوق آنچنانی ندارم و اینا ما هم باید پول ب ...

ببخشید ولی غلط کرده نمیتونه همچین کاری کنه نباید بهش پول میدادی

اگه از طریق برنامه پول پرداخت کنی نه . با سلام پیگیر هستن خودشون ولی اگر مثل من احمق میخاستم خرید کنم خانمه گفت کارت ب کارتش کن برنامم خرابه منم کردم ولی پولمو برد بلاکم کرد فحشمم داد عوضی . از با سلام پیگیر شدم گفتن چون کارت ب کارت کردی ما نمیتونیم کاری کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی غلط کرده نمیتونه همچین کاری کنه نباید بهش پول میدادی

آخه آشناست شکایتم نمیتونیم بکنیم ی بدبختی از دی جی بخوایم خرید کنیم ۴۰ باید ب دی جی بدیم ۲۰ ب این😐

اصلا نمیصرفه

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
میتونین ب اداره پست خبر بدین این کارش خلافه

نمیشه آشناست من ک همون اولم بهش زیاد پول نمیدام ولی همسایه‌ها عادتش دادن الان ب زور میخواد

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
اگه از طریق برنامه پول پرداخت کنی نه . با سلام پیگیر هستن خودشون ولی اگر مثل من احمق میخاستم خرید کن ...

وای چقد آدمای کثیف پیدا میشن،نه من طبق روال از خود باسلام خرید کردم و پولم به همون صورت پرداخت کردم اولین باره از باسلام خرید میکنم الان یهو گفتم نکنه بازم موقع تحویل پول بخواد 

من خیلی چیزا از با سلام خریدم ولی کاش نمیخریدم . مثلا لباسا. به دردم نخورد عید ۵۰۰ تمن لباس خریدم یه ...

لباس بنظرم حضوری خیلی بهتره

ولی من بیشتر لوازم خانگی ازش خرید میکنم اکثرا هم راضی بودم

من خیلی چیزا از با سلام خریدم ولی کاش نمیخریدم . مثلا لباسا. به دردم نخورد عید ۵۰۰ تمن لباس خریدم یه ...

ای وای راست میگی؟؟من از این ساک سه تاییا خریدم که مثل همن یعنی میگی جنسش بده؟؟