selingoli مدیر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 232 عنوان کی بیداره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 83 پست حوصلم سررفته یه چی بگی بخندیم.... خاطرات خنده دار مثلا 😐 1402/02/06 | 03:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selingoli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 232 کیک و شیرینی دوست مداری ؟ سرشیر ،تخم مرغ با کره محلی 😭😭😭 وای باور میکنی دلم داره ضعف میره از گف ... خیلی شیرینی و این چیزا نمیخورم علاقه ندارم 😐😅
yad_dasht عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3037 😂😂 چند روز پیش ساعت 5صب انقد گریه کردم اونم با تصور مرگ خودم.. بعد خودم خندم گرفته بود... ا ... وای فقط اون قسمتی. که فاز میگیری که کسای که باهاشون قهری میفهمن قضیه رو شر شر گریه میکنی و میگی هه خوب شد قهری هنوز باهام😏😂 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عماد_عابس عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2656 خیلی شیرینی و این چیزا نمیخورم علاقه ندارم 😐😅 همونه دیگهکیک و شیرینی و بامیه رو با خامه بخورنمیدووونییی چی میشهه 🤤سرشیرو کره محلیم امتحان کنچون چربیای طبیعین حیلی هم ضرر ندارنیه ماه بخوری قشنگ پنج شش کیلو چاق میشیخووش به حالت
selingoli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 232 وای فقط اون قسمتی. که فاز میگیری که کسای که باهاشون قهری میفهمن قضیه رو شر شر گریه میکنی و میگی هه خ ... 😅😅😅دقیقا همه رو تصور کردم اومدن تشییع جنازم دارن گریه میکنن.. واقعا ادم یوقتایی اسکول میشه 😅
yad_dasht عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3037 😅😅😅دقیقا همه رو تصور کردم اومدن تشییع جنازم دارن گریه میکنن.. واقعا ادم یوقتایی اسکول میشه ... 😂😂😂خدا این تصوراتمونو آزمون نگیره اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
selingoli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 232 همونه دیگه کیک و شیرینی و بامیه رو با خامه بخور نمیدووونییی چی میشهه 🤤 سرشیرو کره محلیم امتحان ... من مشکلم همینه که نمیتونم بخورم اصلا اشتها ندارم 😐
عماد_عابس عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2656 من مشکلم همینه که نمیتونم بخورم اصلا اشتها ندارم 😐 مگه من مسخره شمام خانوممم ؟؟😂من فکر کردم ازینایی که میخوری چاق نمیشیگفتم اینارو بخوریحالا باید پاشم این وقت شب خودم بخورم به تو گفتم دلم خواست🫠😁
selingoli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 232 مگه من مسخره شمام خانوممم ؟؟😂 من فکر کردم ازینایی که میخوری چاق نمیشی گفتم اینارو بخوری حالا بای ... 😂😂😂