2777
2789

منم از شدت فکر کردن به کارفرمای زورگو که پول زحمت منو نمیده خوابم نمیبره

داشتم فکر میکردم چقد دنیا پر از ظالمه چرا خدا انقد بهشون عمر میده

اصلا چرا ظالم همیشع سالمه زورمم نمیرسه

یمدت کار ازش نمیگرفتم ارامش داشنم بخاطر نیاز مالی مجبورم

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دررک کردم عزیزم  حق با شماست  انشالله هرچه زودتر مشکل همه حل بشه برای شما سریعتر از بقیه

مشکل چی؟

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
منم وقتی کار خیلی خیلی مهمی دارم خوابم دیگه نمیبره وقتی هم که به شدت خسته ام هم همین طوره

یه ترفند یاد گرفتم وقتی خیلیی خسته ای زیر پاهات بالشت بزار یا پاهات بالاتر از بدنت بزار خون بیاد سمت سرت  بهتر خوابت میبره

چرا در طول تاریخ اینهمه ادم نفهم باعث تغییر مسیر بشریت شدن

یا روابط بین ادما رو خراب کردن

تا کی بگیم خدا اون دنیا سزا میده

چرا کسی که حق باهاشه همیشه ضعیفه

چطور قوی باشم

خسته شدم😓😓😓

چرا خدا بما زور نداد به بی شعورا داد پرروی داد منسب داد 

منم از شدت فکر کردن به کارفرمای زورگو که پول زحمت منو نمیده خوابم نمیبره داشتم فکر میکردم چقد دنیا ...

مییفهممت دیروز من رفته بودم دانشگاه استادم هشت ماه نگو  داشته دروغ و چاخان سرهم میکرده من ساده هم باور کرده بودم دیروز که دستش رو شده باز داره دروغ بهم تحویل میده بهش میگم کل داستان رو میدونم باز انکار میکنه بخدا اگر ما دانشجو ها نمره مون دست استاد نبود برای هیچ کدوم از اینا احترام قایل نبودیم

والا واسه دخترم خواستگار اومده دوست پسرش فکرم مشغول اونه اخه سن ۱۸که وقت شوهرکردن نیست دخترمم امروز ...

منن یاد نوجوانی خودم و بقیه هم مدرسه ای هام افتادم از این اتفاقا رو زیاد بین دختر و پسرهای نوجوون پیش میاد باهاشون نرمی کنید اروم میشن و بهتر میشه حرف تون رو ارزیابی کنن