2777
2789
عنوان

بار دوم iui

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 49 پست
داروهاش یادم نیست متفورمین زیادداده بود بهم 

خب دکتر دیگم برو متفورمین ابتدایی ترین داروعه 

من تا داروهای ای یو ای استفاده کردم 

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دکتر دیگم برو متفورمین ابتدایی ترین داروعه  من تا داروهای ای یو ای استفاده کردم

نرفتم پیش دکتردیگه هروقت پیش این دکتره میرفتم الکی یه مشت قرص میدادرفتم پیش یه مامای خونه گی گفتش رحمت افتاده پایین وسردی هم داری 

﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤ ️ 
عزیزم من بچه ندارم امپول زدم ازبین رفته ولی تیکرشو پاک نکردم

ای وای من. فک کردم دوباره باردار شدین. ایشالا به همین زودی تیکر جدید درست میکنید.

یکی از دوستان قرار بود ۳۱فروردین کاشت انجام بده

اسفند ماه پتوجه شد بارداره. ایشالا شما هم همین امسال ی طوری باردار بشین که باور نکنی و سوپرایز بشی

خب دکتر دیگم برو متفورمین ابتدایی ترین داروعه  من تا داروهای ای یو ای استفاده کردم

اینو یادمرفت برم بیمارستان ابن سینا برای نیروهای مسلح و اونایی ک بیمه بانک دارن رایگانه

نرفتم پیش دکتردیگه هروقت پیش این دکتره میرفتم الکی یه مشت قرص میدادرفتم پیش یه مامای خونه گی گفتش رح ...

بهت میگم خیلی پیش ماما خونگی وقتتو نگیر حتما میگه بیاد بادکشت کنم

وقتتو خیلی گرفتی با صبر الکی کاش میرفتی پیش یک دکتر دوتا داروبهت میداد قویتر یا عکس مینوشتی تاالان بچه ات ۱ساله بود

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
بهت میگم خیلی پیش ماما خونگی وقتتو نگیر حتما میگه بیاد بادکشت کنم وقتتو خیلی گرفتی با صبر الکی کاش ...

نشوددیگه انشاالله دیگه کم کم خدابخادمیرم پیش یه دکترخوب 

﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤ ️ 

بیا اینجا نتیجتو بگو منم این ماه قراره ای یو ای کنم

الان روز چهارم سیکلم دارم دارو مصرف میکنم😁

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
چشم عزیزم برام دعا کنید این بار مثبت بشه

عزیزم ایشالا این ماه باردار میشین به امید خدا

منم میخوام این ماه اگه پریود شدم برم دکتر دارو و آمپول بده برای آی یو ِ آی  

تنها چیزی که میترسم فقط اینکه من مشکل واژیناسموسی دارم از رفتن اون لوله باریک به واژنم میترسم و واقعا میترسم اجازه ندادم انجام بده

دردش از سونو واژینال بیشتره یا کمتر؟