2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 22 پست
خواهش گلم با همه اینا ماه دوم اقدام حامله شدم  ورزش عالیه برای مهار پلیکیستیک

ای جانم الان نی نی داری ایشالا صحیح سالم دنیا بیاد

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
خداروشکر ینی سریع باردار شدی یا قرص خوردی

ممنون عزیزم . قبل ازینکه اقدام به بارداری کنم ،بخاطر تغییرات هورمون هام مراجعه کردم دکتر زنان تا تنظیم‌کنم هورمونامو.  حین درمان تصمیم به بارداری گرفتم با دکترم مشورت کردم و داروها رو یه مدت قطع کردم ،بعد از چند ماه اقدام باردار شدم.اینم البته بگم که معمولا خود بارداری هم میتونه شرایط رو بدتر کنه منظورم بی نظمی هورمونیه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم غذایی سالم برای پلی کیستیک توی گوگل سرچ کنه و حتما رعایت کنه. وزنش رو حتما تو محدوده نرمال بدنش نگه داره اگه اضافه وزن داره کم کنه هر یک کیلو هم کلی بهش کمک میکنه .  پیاده رویییی بهترین ورزش برای پیلی کیستیکه و کسی کا میخواد اقدام کنه چون روند تخمک گذاری رو به شدت بهبود میده. ان شاالله  خیلی زود باردار میشن. 

الهی مرا هزار امید است و  هر هزار تویی   
رژیم غذایی سالم برای پلی کیستیک توی گوگل سرچ کنه و حتما رعایت کنه. وزنش رو حتما تو محدوده نرمال بدنش ...

مرسی گلم از راهنماییت

ممنون عزیزم . قبل ازینکه اقدام به بارداری کنم ،بخاطر تغییرات هورمون هام مراجعه کردم دکتر زنان تا تنظ ...

مرسی عزیزم راهنماییت عالی و دقیق بود

ای جانم الان نی نی داری ایشالا صحیح سالم دنیا بیاد

ممنون مهربوونم ان شاالله ابجیتم حامله بشه ♥️😍

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …