2777
2789
عنوان

دلم گرفته😢

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 28 پست
از کجا پیدا کنیم من پارسال رفتم پیش یه دعانویس معروف..مشکل کارم همون روز حل شد اما چند ماه بعد اخراج ...

من سراغ دارم والا نمیخوام تبلیغ بشه اما جادو نمیکنه ک بد باشه و بی اثر... آیات قران با زعفران و اینا

اگر احساس می‌کنید تو خونتون طلسمه از عطاری کِریون بگیرید بعد توی هاون بکوبید پودر بشه با سرکه قاطی کنید دورتادور حیاط بریزید مخصوصا پاشنه ی در و بگین من هرچه بود را باطل کردم .توی چهار گوشه های خونتون هم یکم سرکه بریزین اسفند دود کنید خون بریزین شده یه خروس یا مرغ و گوشتش رو بدید فقیر و درباره ی اینا با هیچ کس حرف نزنید چون اگه به گوش اونی که براتون دعا گرفته برسه باز جادو میکنه و اعتقادی هم به جادو نداشته باشید چون انرژی انرژی رو جذب میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مدت انجام میدادم اما الان شدیدا ناامید شدم در حدی که هیچ کاری نمیتونم بکنم..فقط میگم خدایا اگه هس ...

عزیزم من تا همین یک ماه پیش خیلی افسرده و ناامید بودم اما خوب شدم بیا همون کانالی که گفتم کنار بچه ها قول میدم حالت خوب بشه انشالله حاجت روا هم میشی. ببین اگرم موکل داشته باشی همش ناامیدت میکنه نمیذاره بیای سمت خداااا

من اولش که قرآن گذاشتم گوشام درد میومد اذیت میشدم اما چن روز بعدش خوب شدم باید روحتو پاکسازی کنی 

غسل توبه کن بعد قشنگ بشین سرسجاده از ته دل توبه کن استغفار کن قرآن بخون کم کم حالت خوب میشه هرچی باشه از بین میره و دعات هم مستجاب میشه

عزیزم من تا همین یک ماه پیش خیلی افسرده و ناامید بودم اما خوب شدم بیا همون کانالی که گفتم کنار بچه ه ...

یک ماه روزه گرفتم نماز خوندم امید دادم اخر ماه خواستگارم که شدیدا مشتاق بود بهم رفت بدون هیییچ دلیلی..عصاب نمونده برام واقعا..من فقط یه زندگی معمولی و ارامش میخوام همین

قربون شکل ماهت انقدر دعا کردم دیگه جونی ندارم..دیگه هیچ امیدی به هیچی ندارم..اصلا خدا ولم کرده

بهترین چیز برات نماز شبه البته اگه شیطون بزاره یعنی عین یه مسکنه مثل یه سِرُم انرژی زا ...به نظرم همین امشب امتحان کن منم انشالله اگه امشب قسمتم بشه که نماز شب بخونم حتما برات دعا میکنم .اگر بدونی چقدر آرامش داره

یک ماه روزه گرفتم نماز خوندم امید دادم اخر ماه خواستگارم که شدیدا مشتاق بود بهم رفت بدون هیییچ دلیلی ...

عزیزم از کجا میدونی باهاش خوشبخت میشدی شاید همین نماز و روزت باعث شده جلوش گرفته بشه خدا چیز هایی رو در آینده ی ما میبینه که ما خبر نداریم و هر عمل خوبی که انجام بدیم باعث میشه تقدیرمون عوض بشه حالا بعدا که انشالله با مرد خوب ازدواج کردی و خوشبخت شدی میفهمی چه حکمتی تو این بوده و خداروشکر میکنی

امشب نمیتونم سعی میکنم بخونم اینم امتحان کنم..دعا کن  خدا بدادم برسه

چشم عزیزم حتمااا انشالله خدا یه بخت خوب نصیبت کنه بحق صاحب الزمان💚 راستی امام زمان هم خیلی گره گشاه هستا میدونی اگه براش دعای فرج بخونی و نماز بخونی بهش هدیه کنی به دستش میرسه میگه کی به یاد من بوده میگن فلانی بعد اونم دستاشو میبره رو به آسمون و برات دعا میکنه 🥰💚اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری 

یعنی هیچکس به صلاح من نبود ؟

اهان من فکر کردم فقط با یکی بهم خورده به نظرم اگه احساس میکنی طلسم داری حتما با یه عالم دینی صحبت کن کمکت کنه این خیلی مؤثر تره تا دعانویس چون اگه پای اونا به زندگیت باز بشه بدتر میشه 

اهان من فکر کردم فقط با یکی بهم خورده به نظرم اگه احساس میکنی طلسم داری حتما با یه عالم دینی صحبت کن ...

نه بارها این اتفاق افتاده اصلا مجرد بودن من واسه همه سوال شده،عالم دینی رو از کجا پیدا کنم ؟

نه بارها این اتفاق افتاده اصلا مجرد بودن من واسه همه سوال شده،عالم دینی رو از کجا پیدا کنم ؟

تو گوگل بزن پرس و پاسخ به سوالات دینی ۲۴ ساعته شماره  رو بردار زنگ بزن مشکلت رو بگو  یا بگو یه روحانی یا عالمی معرفی کنن برات