2777
2789
برای پسر دار شدن چی میدونی شما؟

گرمی خوردن از جمله خرما پرتقال جوز هندی آجیل ها مخصوصا بادوم هندی  موز عسل گوشت گوسفندی و قطع کردن سردی جات خیار گوجه لبنیات سرکه ترشیجات چیپس و پفک و نشستن توی لگن جوش شیرین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مطالعه بود بخاطر زیاد شدن دی اکسید کربن و الودگیه

بله این هم هست هوا هم تاثیر داره دور از جون خانومها وقتی میخوان گاوی گاو نر به دنیا بیاره نزدیک محل زندگیش یه چیزی رو میسوزونن که نر دنیا بیاد. ۱۴ روز از روز اول پری هم که بگذره پسر میشه باید برن سونو تخمک بدن بهشون میگه کی نزدیکی داشته باشن 

باید چیزایی که کلسیم وپتاسیم داره زیاد بخوری و چیزهایی که سدیم داره کم بخوری

شبهای تخمک گذاری رابطه نداشته باش چون احتماد پسر زیاده چون حرکت اسپرم yسریعتره عمرش کوتاه تره برای همین دو یا یک شب قبل از تخمک گذاری رابطه داشته باش

زیاد خودتون رو درگیر جنسیت نکنید مهم فرزند صالح هست من یه پدر بزرگ داشتم  قدیمی بود و پسر دوست و بیشتر مالش رو به پسرهاش داد بعد که فوت شد چن مدت بعدش پسرهاش هم فوت شدن  و عروساش الان دور دنیا خوشن باپولای پدر بزرگه  و درسته به دخترها زیاد مال و منال نداد ولی الان فقط دختراش هستن که براش خدابیامرزی میفرستن مهم فرزند صالح هست

تغذیه واقعا روی تعیین جنسیت بچه تاثیر داره؟

زندایی همسرم تو بیمارستان کار میکنه قسمت بیمه....من انقد که پسر دوست داشتم گفت بیا برو دکتر تغذیه حل میشه .... ولی من دوست داشتم خدا خودش بهم بده بخاطره اون نرفتم.. تغذیه خیلی رو جنسیت بچه تاثیر داره....همسرم خیلی نمک و فلفل  سیر پیاز زیاد میخوره....کلا مزاج گرم پسر میشه بچه

زیاد خودتون رو درگیر جنسیت نکنید مهم فرزند صالح هست من یه پدر بزرگ داشتم  قدیمی بود و پسر دوست ...

آخرش رسیدیم به اینکه شما گفتید  دختر بهتر از پسره  

بنظرم ربطی به دختر و پسر نداره

من داداشم هر ماه که میره شهرستان اول میره مزار پدرم ولی من میرم شهرستان شاید هر دو سه باری که میرم یه بارشو برم  به بابام سر بزنم

آخرش رسیدیم به اینکه شما گفتید  دختر بهتر از پسره     بنظرم ربطی به دختر و پسر نداره ...

دقیقا

بچه خوبش خوبه

پسرودخترنداره

شوهرم بااینکه پسره بیشترازبقیشون هوای پدرومادرشوداره

وخدایی که بشددددت کافیست❣