2777
2789
من چند ساله میخورم ماهی یدونه از این بزرگا رو تمپم‌میکنم از بس میخورم ولی پوستم سفیده🤣

کم خونی داری؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اخخخ منن من ببین همه ی مُهر های خونه مونو مثل موش گاز زدم ماه رمضون که اصن دیوونه میشدم از فکرش

🤣🤣🤣 منم بخدا مامانم مال خودمونو قایم میکن میرم برا دایم و خاله و زندایی همه میخورم🤣🤣  یا میندازم میکشنه میگم عع بندازم بره میگن اره ببر میبرم قایم میکنم میخورم🤣🤣🤤🤤

واقعا ؟  من یادمه عروس داییم باردار بود  وقتی حالت تهوع داشت مهر رو خیس می‌کرد بو می‌کرد ...

من وندین ساله ک میخورم🤤🤤مزش دیوونه کنندست🤣 حتی بعضی وقتا دلک برا سفید اب حموم ضعف میره ولی چندشم میش🤣

برا من فرق نداره هرچی باشه مبخورم🤤 ادم چجوری دلش برا لواشک ضعف میره اونطوری میشما

من به قصد شفا میخورم

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
واقعا ؟  من یادمه عروس داییم باردار بود  وقتی حالت تهوع داشت مهر رو خیس می‌کرد بو می‌کرد ...

اون به خاطر بوی خوب خاک این کار رو میکرده خیلی ها بوی خاک نم زده رو دوست دارن 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم