بچه ها ، شما چجوری تاپیک بقیه رو میبینید و جواب میدین؟ کدوم قسمت نینی سایت میرین؟ من خیلی وقته عضو اینجام ولی هیچ فعالیتی نداشتم ب غیر از این چن روز ک سوال پرسیدم دوستان جواب دادن ، خب من چجوری تاپیک بقیه رو ببینم؟ تالار گفتگویی جایی هست؟؟ آدرس بدین لطفا🙏❤️
😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
خندیدن یک نیایش است لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐
منم تاپیکتو نمیبینم،اینجا کوجاس؟من کوجام؟ تو کی هستی؟
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
منم تاپیکتو نمیبینم،اینجا کوجاس؟من کوجام؟ تو کی هستی؟
🤣🤣
سایت کلا قاطی کرده
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...